Elton John visszavonul

2018.01.24. 20:30

Elton John szeptemberben búcsúturnéra indul, majd felhagy a koncertezéssel, jelentette be a zenész szerdán. A 300 fellépésből álló, Farewell Yellow Brick Road Tour című koncertsorozat három évig húzódik majd el, John – aki élete legnagyobb show-ját ígéri – ezután búcsút int a turnézásnak.

A 70 éves sztár elmondta, hogy bár mindig úgy képzelte, örökre úton lesz, mint Ray Charles vagy B.B. King, az élete azonban megváltozott, szeretne több időt a szerelmére, David Furnishre, valamint a két gyermekükre szentelni.

Elton John az egészsége miatt aggódókat is megnyugtatta, szerinte aki épp egy 300 állomásos turnéra készül, az nem igazán betegeskedik. Hangsúlyozta: a turnékkal való szakítás nem a karrierje végét jelenti, sőt, azt reméli, hogy a halála napjáig kreatív tud maradni, a jövőben is szívesen dolgozna dalokon és musicaleken. (via EW)

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?