TMZ: Avicii felvágta az ereit

2018.05.01. 11:49

A TMZ.com forrásai szerint Tim Bergling, azaz Avicii egy eltört üveg darabjával lett öngyilkos Ománban. A 28 éves DJ halálában nem nyomoz a helyi rendőrség, és a család egyik közleménye is arra utalt, hogy öngyilkos lett.

A TMZ úgy tudja, hogy Avicii széttört egy üveget, és annak az egyik szilánkjával vágta fel az ereit. Egy forrás szerint egy borosüveget tört szét. A TMZ információit egyelőre nem erősítette meg semmilyen hatóság.

Bergling 28 éves korában halt meg Ománban. A halál oka nem volt ismert.

Tim Bergling egészségügyi okokra hivatkozva 2016-ban, a pályája csúcsán, vonult vissza az élő fellépésektől, előtte a világ egyik legjobban kereső dj-je volt, 2014-ben például 28 millió dollárral gyarapította vagyonát a Forbes szerint. Többször fellépett Magyarországon is, utolsó buliját pedig Ibizán adta 2016 augusztusában.

Kétszer jelölték Grammy-díjra – a Levels és a David Guettával közös Sunshine miatt –, de több más elismerést is bezsebelt. True című bemutatkozó nagylemeze 2013 szeptemberében jelent meg, a Stories című folytatás pedig 2015 őszén jött ki. 2016 áprilisában jelentette be, hogy már a harmadik nagylemezén dolgozik, ez azonban soha nem készült el.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ne maradjon le semmiről!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport