TMZ: Avicii felvágta az ereit

2018.05.01. 11:49

A TMZ.com forrásai szerint Tim Bergling, azaz Avicii egy eltört üveg darabjával lett öngyilkos Ománban. A 28 éves DJ halálában nem nyomoz a helyi rendőrség, és a család egyik közleménye is arra utalt, hogy öngyilkos lett.

A TMZ úgy tudja, hogy Avicii széttört egy üveget, és annak az egyik szilánkjával vágta fel az ereit. Egy forrás szerint egy borosüveget tört szét. A TMZ információit egyelőre nem erősítette meg semmilyen hatóság.

Bergling 28 éves korában halt meg Ománban. A halál oka nem volt ismert.

Tim Bergling egészségügyi okokra hivatkozva 2016-ban, a pályája csúcsán, vonult vissza az élő fellépésektől, előtte a világ egyik legjobban kereső dj-je volt, 2014-ben például 28 millió dollárral gyarapította vagyonát a Forbes szerint. Többször fellépett Magyarországon is, utolsó buliját pedig Ibizán adta 2016 augusztusában.

Kétszer jelölték Grammy-díjra – a Levels és a David Guettával közös Sunshine miatt –, de több más elismerést is bezsebelt. True című bemutatkozó nagylemeze 2013 szeptemberében jelent meg, a Stories című folytatás pedig 2015 őszén jött ki. 2016 áprilisában jelentette be, hogy már a harmadik nagylemezén dolgozik, ez azonban soha nem készült el.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?