Ön a Depeche Mode legnagyobb rajongója? Bizonyítsa be!

K EPA20180114059
2018.06.26. 17:31

Most jó igazán Depeche Mode rajongónak lenni Magyarországon, ugyanis a zenekar rövid időn belül harmadszor tér vissza Magyarországra. Tavaly játszottak Budapesten a Groupama Arénában, idén februárban a Papp László Sportarénát töltötték meg, most pedig Sopronban lépnek fel a Volt fesztivál első napján. És más szempontból is első lesz ez a koncert: a Depeche Mode korábban még sosem játszott hazai fesztiválon.

Az újabb fellépés örömére készítettünk egy kvízt, amit valószínűleg csak Dave Gahanék legnagyobb rajongói tudnak csak hibátlanul kitölteni, és kenni-vágni kell hozzá a zenekar történelmét, hogy mi történt a korábbi magyarországi koncerteken, és még egy kicsit a bulvárral is tisztában kell lenni. Játsszon velünk, és ossza meg a kvízt rajongó ismerőseivel is!

Minden kérdés megválaszolására 45 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Borítókép: Paul Bergen / MTI.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?