Keresés

209 találat az Indexről, és 54 a környékéről.

2022. augusztus 19., 18:52

Megszűnhet a VOLT és a Balaton Sound Megszűnhet a VOLT és a Balaton Sound

A három fesztivált szervező cég rendezvényei közül egyedül a Sziget zárt nyereséggel, a soproni VOLT és a zamárdi Balaton Sound is veszteséges volt.

2020. május 5., 12:00

Elmaradó zenei események és következményeik Elmaradó zenei események és következményeik

Virtuális rendezvényünk, az Out of the Box mai részében Egyedi Pétert, Fülöp Zoltánt és Bali Dávidot kérdeztük. Az élő streamben a jelenlegi helyzet kihívásairól és az ezekre adható válaszokról volt szó – online fellépéstől támogatásig.

2016. július 2., 11:51

Angliának vége, csak az Iron Maidenben bízhatunk Angliának vége, csak az Iron Maidenben bízhatunk

Újra, már tizenkettedszer Magyarországon a saját halálát túlélő Iron Maiden. Nem érdekli őket semmi magukon kívül, de ez nem baj. Kolostorban fakadt nóták és plüss makimajom a hatvan körüli arcok koncertjén.

2016. július 2., 07:51

Gyá, ma este megint Prodigy! Gyá, ma este megint Prodigy!

Hányszor léptek fel Magyarországon? Mennyi idő van a következő koncertig? Mennyi az esélye a következőnek? Adatújságírás a kefehajú tűzgyújtókról.

2016. június 30., 16:32

Emlékszem, Sopronban jót névszponzorkodtam Emlékszem, Sopronban jót névszponzorkodtam

A Volton már épp csak a vécék nevét nem adták el, nagy állami monopolcégek is imádnak fesztiválozókra költeni. Miért nem tudhattuk meg, mi történt az Elvarázsolt Selyemerdőben, kik a Volt váratlan győztesei és tényleg van fagyis kürtőskalács?

2016. június 29., 16:41

Csak nem ilyen hülyék! Csak nem ilyen hülyék!

Megdöbbentően kevés zenész ment el a Petőfi Zenei Díj átadójára, és azok sem nagyon akarták kommentálni, hogy most akkor jó vagy rossz, ami a rádió körül folyik.

2016. május 25., 15:54

Régen minden olcsóbb volt, de főleg a fesztiválok Régen minden olcsóbb volt, de főleg a fesztiválok

Mindig minden drágul, de hogyan változtak az árak a zenei fesztiváloknál? Melyik a jobb, Sziget-napijegyet venni, vagy a Campusra bérletet? Megnéztük, hogyan változtak az árak az utóbbi években.