A fürdőkádban fulladt meg a Cranberries énekesnője

2018.09.06. 13:29

Idén januárban, negyvenhat éves korában váratlanul halt meg Dolores O'Riordan, a The Cranberries ír zenekar énekesnője egy londoni hotelszobában. A rendőrség akkor azt közölte, hogy semmilyen gyanús dolog nem merült fel a halál kapcsán, és vizsgálják az okokat.

A most lezárult vizsgálat szerint O'Riordan erősen ittas állapotban került a fürdőkádba, ahol alámerült és megfulladt. A halottkém szerint a testén semmilyen bántalmazásra, vagy öngyilkosságra utaló sérülés nem volt, kizárólag baleset történt, írja a BBC. Egyes források szerint az énekesnő pizsamában volt, ami arra utal, hogy beleeshetett a kádba. Az újság szerint az énekesnő elég sok üveget kiürített a minibárból, valamint egy üres üveg pezsgőt is találtak a szobában. Emellett több, vényköteles gyógyszert is, de a vizsgálatok szerint O'Riordan ebből csak a felírt mennyiséget vette be. 



O'Riordan az ír The Cranberries élén lett ismert. A zenekarba egy újsághirdetés útján került, amit a Hogan testvérpáros adott fel egy helyi lapban. Karrierjük során több mint 40 millió lemezt adtak el, legismertebb számuk a Zombie. O'Riordan korábban többször beszélt bipoláris depresszióval való küzdelméről.

Ne maradjon le semmiről!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport