A fürdőkádban fulladt meg a Cranberries énekesnője

2018.09.06. 13:29

Idén januárban, negyvenhat éves korában váratlanul halt meg Dolores O'Riordan, a The Cranberries ír zenekar énekesnője egy londoni hotelszobában. A rendőrség akkor azt közölte, hogy semmilyen gyanús dolog nem merült fel a halál kapcsán, és vizsgálják az okokat.

A most lezárult vizsgálat szerint O'Riordan erősen ittas állapotban került a fürdőkádba, ahol alámerült és megfulladt. A halottkém szerint a testén semmilyen bántalmazásra, vagy öngyilkosságra utaló sérülés nem volt, kizárólag baleset történt, írja a BBC. Egyes források szerint az énekesnő pizsamában volt, ami arra utal, hogy beleeshetett a kádba. Az újság szerint az énekesnő elég sok üveget kiürített a minibárból, valamint egy üres üveg pezsgőt is találtak a szobában. Emellett több, vényköteles gyógyszert is, de a vizsgálatok szerint O'Riordan ebből csak a felírt mennyiséget vette be. O'Riordan az ír The Cranberries élén lett ismert. A zenekarba egy újsághirdetés útján került, amit a Hogan testvérpáros adott fel egy helyi lapban. Karrierjük során több mint 40 millió lemezt adtak el, legismertebb számuk a Zombie. O'Riordan korábban többször beszélt bipoláris depresszióval való küzdelméről.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?