Nem keresik tovább a német énekest, aki a tengerbe vetette magát

2018.09.11. 16:20

Leállították annak a német énekesnek a keresését, aki a hétvégén a tengerbe vetette magát egy óceánjáróról, a kanadai partok közelében, írja a CNN. A kanadai parti őrség egyik szóvivője jelentette be, hogy nem keresik tovább a 33 éves popsztárt, mert az évnek ebben a szakaszában a víz hőmérséklete miatt csekély a túlélési idő.

Daniel Küblböck 2017.11.23.
Daniel Küblböck 2017.11.23.
Fotó: Tristar Media / Getty Images Hungary

A hajó Hamburgból tartott New Yorkba, és Új-Foundland szigetétől, St. John’s városától mintegy 200 kilométerre északra járt , amikor Daniel Küblböck eltűnt. Az énekest egy repülőgép, egy helikopter, egy másik óceánjáró és a parti őrség két hajója is kereste a Labrador-tengeren, éjjel-nappal kutattak utána, de a keresés nem járt sikerrel.

Daniel Küblböck vasárnap hajnalban tűnt el az óceánjáró fedélzetéről. A 2200 utas egyike látott valakit, amint a tengerbe veti magát, az utaslista ezt követő ellenőrzése során derült ki, hogy az énekes hiányzik. Hétfőn a család az énekes honlapján kérte a sajtót, hogy ne zargassák őket, illetve ne spekulálgassanak az eset kapcsán. A közlemény végén úgy fogalmaztak: még bíznak a csodában.

Küblböck 2002-ben lett híres, ekkor szerepelt az RTL énekes tehetségkutató műsorában, ahol a harmadik helyet szerezte meg. Ezt követően Dieter Bohlen, a Moderns Talking egyik tagja lett a mentora, kiadott egy könyvet, több tévéshow-ban is szerepelt, majd miután elvégzett egy színészi tanfolyamot a Berlini Színházi Intézetben, eltűnt a közéletből.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ne maradjon le semmiről!