Nem keresik tovább a német énekest, aki a tengerbe vetette magát

2018.09.11. 16:20

Leállították annak a német énekesnek a keresését, aki a hétvégén a tengerbe vetette magát egy óceánjáróról, a kanadai partok közelében, írja a CNN. A kanadai parti őrség egyik szóvivője jelentette be, hogy nem keresik tovább a 33 éves popsztárt, mert az évnek ebben a szakaszában a víz hőmérséklete miatt csekély a túlélési idő.

Daniel Küblböck 2017.11.23.
Daniel Küblböck 2017.11.23.
Fotó: Tristar Media / Getty Images Hungary

A hajó Hamburgból tartott New Yorkba, és Új-Foundland szigetétől, St. John’s városától mintegy 200 kilométerre északra járt , amikor Daniel Küblböck eltűnt. Az énekest egy repülőgép, egy helikopter, egy másik óceánjáró és a parti őrség két hajója is kereste a Labrador-tengeren, éjjel-nappal kutattak utána, de a keresés nem járt sikerrel.

Daniel Küblböck vasárnap hajnalban tűnt el az óceánjáró fedélzetéről. A 2200 utas egyike látott valakit, amint a tengerbe veti magát, az utaslista ezt követő ellenőrzése során derült ki, hogy az énekes hiányzik. Hétfőn a család az énekes honlapján kérte a sajtót, hogy ne zargassák őket, illetve ne spekulálgassanak az eset kapcsán. A közlemény végén úgy fogalmaztak: még bíznak a csodában.

Küblböck 2002-ben lett híres, ekkor szerepelt az RTL énekes tehetségkutató műsorában, ahol a harmadik helyet szerezte meg. Ezt követően Dieter Bohlen, a Moderns Talking egyik tagja lett a mentora, kiadott egy könyvet, több tévéshow-ban is szerepelt, majd miután elvégzett egy színészi tanfolyamot a Berlini Színházi Intézetben, eltűnt a közéletből.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!