Biztonsági őrök erőszakoskodtak Dua Lipa koncertjén

2018.09.13. 12:49

Botrányosra sikerült Dua Lipa sanghaji koncertje. A biztonsági őrök ugyanis erőszakkal kirángattak néhány embert a közönségből, írja a BBC. A cikk szerint azért vonszolták ki a tiltakozó nézőket a koncertről, mert felálltak és táncoltak, és mert melegbarát zászlók voltak náluk. (Az azonos neműek kapcsolata illegális Kínában.) Az esetről több videó is készült, ezek azóta felkerültek a Twitterre. Ezen például látszik, hogy milyen brutálisan rángatták ki a nézőket a tömegből az őrök:  

A történteket az énekesnő is észrevette, félig-meddig sírva mondta, hogy ő csak egy mindenki számára biztonságos környezetet szeretne a szórakozáshoz, azt szeretné, ha mindenki énekelhetne, táncolhatna, és jól érezhetné magát. Az eset óta nem érkezett hivatalos reakció Dia Lupától vagy a stábjától.

Ez egyébként az énekesnő első kínai turnéja, Dia Lupa nemrég a Szigeten is koncertezett, beszámolónkat itt lehet elolvasni róla. 

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?