Fagyosra sikerült Majka és Curtis szakítás utáni első találkozása

2018.09.25. 09:13

A Szegedi Ifjúsági Napokon bejelentett szakításuk óta először találkozott egymással Majka és Curtis. A két rapper a TV2 RAM Colosseumban tartott sajtótájékoztatóján nézett a válás után először szembe egymással.

A Blikk szerint az egykori páros tagjai amennyire csak lehetett, kerülték egymás társaságát, nem beszélgettek, Majka csupán biccentett korábbi társának. A lap szerint a backstage-ben is hasonlóan fagyos volt a hangulat.

A két rapper korábban csak üzengetett egymásnak. "Nem szép dolog egy barátot szarban hagyni. (...) Majka nem a barátom! Aki elárulja a másikat, az nem a barátja. Ha nem tudsz segíteni neki, legalább ne árts!" – mondta Curtis, amikor először állt színpadra a Majkával való szakítása után a szlovákiai Lég falunapján.

"Mindegy, mit mond! Én szeretem őt! Remélem, egyszer majd rájön, hogy ez volt az utolsó esélye az élettől és a színpadtól" – reagált Majka később Curtis szavaira. Majka korábban exkluzív, vágatlan interjúban beszélt az Indexnek a szakításról és annak előzményeiről.

Az egykori társak a sajtótájékoztató végén készült csoportképen is messzire húzódtak egymástól, Curtis középre állt, Majka inkább oldalra húzódott. A Blikk szerint Curtis ezután elviharzott, de Majka sem maradt sokáig, a lapnak elismerte, hogy nehezen kezeli a helyzetet. 

"Az én lelkiismeretem tiszta és tiszta is marad! Nem tűröm a hazugságot, a linkséget, az őszintétlenséget és a sunyiságot magam körül" – mondta Majka, aki épp a hétvégén véglegesítette, hogy a következő években biztosan nem játszik többet egy színpadon a drogproblémái miatt kirúgott Curtisszel, aki közben Emilióval kezdett el dolgozni az új lemezén.

Ne maradjon le semmiről!