Majka végleg szakított Curtisszel, Curtisnek pedig megvan az új társa

2018.09.24. 09:28

Majka az augusztusi szakítás után a hétvégén véglegesítette, hogy a következő években biztosan nem játszik többet egy színpadon a drogproblémái miatt kirúgott Curtisszel. Pedig korábban már azon gondolkodott, lehet, hogy mégsem hozott jó döntést.

"Annyiszor, de annyiszor gondoltam át azt a helyzetet, amibe kerültünk. Néha már azon gondolkodtam, jól döntöttem-e" - mondta a Blikk beszámolója szerint szombat esti a Budapest Parkban tartott koncertjén Majka arról, hogy augusztus 22-én, a Szegedi Ifjúsági Napokon a színpadon jelentette be, többé nem tolerálja zenésztársa, Curtis drogozását, és kirúgja a bandából.

"Van egy fickó, aki nyolc évig velünk zenélt, és mindegy, hogy ő mit mond, nem számít. Mi mindannyian úgy szeretjük őt, ahogy szerettük ezelőtt. Viszont az biztos, hogy az elkövetkezendő években ez a zenekar ebben a felállásban fog fellépni, és azt szeretném tőletek kérni, hogy szeressetek minket ugyanúgy, ahogy eddig szerettetek. Ugyanazokkal a hibákkal, viszont ugyanazzal az őszinteséggel és kitartással" - idézi Majkát a Blikk. A rapper azt is elmondta, fájdalmai vannak a szakítás óta, mivel piszkálni kezdte a körömágyát, amiből végül súlyos körömágy-gyulladás lett.

A Blikk arról is beszámolt, hogy eközben Curtis új zenésztársat választott maga mellé. "Tele vagyok tervekkel. Emilióval csinálom az új lemezemet, de közös albumot is tervezünk" - mondta a lap szerint egy péntek esti koncerten.

Majka a szakítás után hosszú, részletes interjút adott az Indexnek arról, hogyan próbált éveken keresztül segíteni Curtisnek, és milyen lépések vezettek végül a kirúgáshoz:

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?