Drogproblémái miatt nem dolgozik többet Curtisszel Majka

2018.08.22. 20:46

A szegedi SZIN fesztiválon tartózkodó kollégánk arról számolt be, hogy Majka az esti koncertjének első száma után bejelentette: nem dolgozik többet együtt Curtisszel. Majka társának drogproblémáira hivatkozva fejezi be Curtisszel a több éve tartó közös munkát.

A koncerten Majka azt is elmondta, hogy Curtis drogproblémái miatt majdnem lemondták a szegedi fellépést is, de végül másképp döntött. Ez azért is érdekes, mert hétfőn elmaradt Majkáék győri fellépése, bár azt áramkimaradással magyarázták. Majka hiába mondta el a rajongóinak, miért maradt el a koncert, később a magyar bulvármédiát bejárta a hír, hogy a rajongók nekiestek, mire az előadó durván visszaszólt az őt bírálóknak.

A korábban az Újpestben focizó, de inkább a rapkarriert választó Curtisről már tavaly megírták, hogy bedrogozva és ittasan vezetett, a szervezetében kokaint találtak, amikor egy villanyoszlopnak ütközött.

Frissítés: Cikkünk megjelenése után Majka egy hosszú Facebook-posztban részletesen beszámolt Curtishez fűződő kapcsolatáról. Mint írja:

Elvesztettem az egyik legjobb barátomat, társamat, sőt inkább az egyik családtagomat. Elvette tőlem az a dolog, amit mindennél jobban utálok ezen a földön: a kábítószer!

Azt is írja, öt éve szép szóval és nem szép szóval is próbálta jó útra téríteni Curtiszt, de mindhiába.

Curtis és Majka (illetve Pápai Joci) készítették el egyébként az idei Volt Fesztivál himnuszát is, márciusban pedig közösen adtak nagykoncertet a Budapest Sportarénában, illetve a páros nemrég jegyeladási rekordot döntött a Budapest Parkban.

Ne maradjon le semmiről!