Fluor megbánta a Wellhello szaxofonosának küldött sms-eket

2018.10.24. 16:40

Karácson Tamás, azaz Fluor, a Rádió1 Balázsék című műsorában beszélt az elmúlt napokban robbant, a hazai könnyűzenei életet természeti katasztrófaként megrázó Wellhello-botrányról.

Ahogy korábban az Index is megírta, egy vita következtében a produkció több tagja is kiszállt a zenekarból, miután a szaxofonost, Bartók Mátét, Fluor egy üzenetében állítólag úgy megfenyegette, hogy "testi épsége védelmében rendőrségi bejelentést kellett tennie".

Fluor a műsor vendégeként reagált az ügyre, valamint beszélt arról, hogy mi vezetett ahhoz a bizonyos sms-hez, ami után borult a bili. Karácson szerint szó sem volt életveszélyes fenyegetésről, a felfokozott hangulat miatt használt durvább kifejezéseket, de már megbánta, hogy elküldte ezeket az üzeneteket.

Azt nem mondom, hogy szépeket írtam, de életveszélyes fenyegetésről szó sem volt. Felfokozott volt a hangulat, de már megbántam ezeket az SMS-eket. Az egyik zenekari tagunk lejelentette magát a két alapító tag mellé harmadik teljes értékű tagnak az előadói jogvédő irodának az egyik dalban, ezt mi utólag tudtuk meg, és megkértük, hogy vegye ki magát, amire ő nem volt hajlandó

– idézi Fluor Tamást a Hvg.hu.

Bár korábban hat távozó tagról szóltak a hírek, Karácson szerint csak négy fő – két zenész és két hangmérnök – hagyta el a csapatot. Arról is beszélt, tudja, hogy eljutott a dolog a rendőrségig, de nem kapott információt arról, hol tart most az ügy.

"Erről a bejelentésről engem senki sem értesített, kíváncsian várom, hogy kapok-e valamilyen idézést a rendőrségtől" – mondta korábban a Blikknek. A lapnak arról is beszélt, hogy szerinte a feszültség már egy éve lappangott a zenekarban. "Nem csodálkozom, hogy éppen most robbant ki, és megértem, hogy dühösek a fiúk, ám a történtek ellenére nem haragszom a srácokra, és sok sikert kívánok nekik."

Ne maradjon le semmiről!