Fluor megbánta a Wellhello szaxofonosának küldött sms-eket

2018.10.24. 16:40

Karácson Tamás, azaz Fluor, a Rádió1 Balázsék című műsorában beszélt az elmúlt napokban robbant, a hazai könnyűzenei életet természeti katasztrófaként megrázó Wellhello-botrányról.

Ahogy korábban az Index is megírta, egy vita következtében a produkció több tagja is kiszállt a zenekarból, miután a szaxofonost, Bartók Mátét, Fluor egy üzenetében állítólag úgy megfenyegette, hogy "testi épsége védelmében rendőrségi bejelentést kellett tennie".

Fluor a műsor vendégeként reagált az ügyre, valamint beszélt arról, hogy mi vezetett ahhoz a bizonyos sms-hez, ami után borult a bili. Karácson szerint szó sem volt életveszélyes fenyegetésről, a felfokozott hangulat miatt használt durvább kifejezéseket, de már megbánta, hogy elküldte ezeket az üzeneteket.

Azt nem mondom, hogy szépeket írtam, de életveszélyes fenyegetésről szó sem volt. Felfokozott volt a hangulat, de már megbántam ezeket az SMS-eket. Az egyik zenekari tagunk lejelentette magát a két alapító tag mellé harmadik teljes értékű tagnak az előadói jogvédő irodának az egyik dalban, ezt mi utólag tudtuk meg, és megkértük, hogy vegye ki magát, amire ő nem volt hajlandó

– idézi Fluor Tamást a Hvg.hu.

Bár korábban hat távozó tagról szóltak a hírek, Karácson szerint csak négy fő – két zenész és két hangmérnök – hagyta el a csapatot. Arról is beszélt, tudja, hogy eljutott a dolog a rendőrségig, de nem kapott információt arról, hol tart most az ügy.

"Erről a bejelentésről engem senki sem értesített, kíváncsian várom, hogy kapok-e valamilyen idézést a rendőrségtől" – mondta korábban a Blikknek. A lapnak arról is beszélt, hogy szerinte a feszültség már egy éve lappangott a zenekarban. "Nem csodálkozom, hogy éppen most robbant ki, és megértem, hogy dühösek a fiúk, ám a történtek ellenére nem haragszom a srácokra, és sok sikert kívánok nekik."

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?