Megjelent Ed Sheeran és Justin Bieber közös száma

2019.05.10. 08:55

Pénteken megjelent az I Don't Care, Ed Sheeran és Justin Bieber közös száma, ami egészen biztos, hogy rogyásig fog szólni idén nyáron az összes rádióból/strandbüféből. Ez az első alkalom, hogy ők ketten közösen énekelnek, bár korábban már kollaboráltak a Love Yourself című dalon, amit Sheeran is írt, és Bieber énekelt.

A Spotifyon található stáblista szerint a szám egyik közreműködője a svéd Max Martin, aki egy személyben felelős a modern popzenéért, producere és dalszerzője volt a Backstreet Boysnak, Britney Spearsnek, Avril Lavigne-nek és Taylor Swiftnek is.

Sheerannek ez az első új száma a 2017-es, ÷ címre keresztelt albuma óta. Akkor itt írtunk egy elemező cikket az énekesről, és az elég semmitmondó, mégis milliókat megszólító stílusáról, amivel még mindig degeszre keresi magát - 2018-ban 432 millió dollárt hozott be a turnéja. Bieber két éve nem hozott ki új számot.

Sheeran a 2019-es Szigeten is fel fog lépni: a fesztiválra az ő nevét jelentették be elsőként, méghozzá a Sziget történetében minden eddiginél korábban, alig egy hónappal a tavalyi fesztivál vége után. Sheeran első magyarországi koncertje iránt akkora volt az érdeklődés, hogy a jegyvásárlási roham miatt a Sziget webshopja egy időre összeomlott.