Egy 23 éves férfit vádolnak Ariana Grande exének halála miatt

2019.09.05. 16:05

Egy 23 éves férfit vádolnak Mac Miller rapper tavalyi halálával összefüggésben, írja a Sky News. Cameron James Pettit-et azzal vádolják, hogy két nappal azelőtt, hogy Miller túladagolásban meghalt, ő adott el hamis oxikodon tablettákat a rappernek. Millert majdnem pontosan egy évvel ezelőtt találta holtan az asszisztense, a halál oka az alkohol, a kokain és a fentanil túladagolása volt. A vád szerint az utóbbi kerülhetett Pettit miatt Miller szervezetébe.

Mac Miller 14 éves korában kezdett el rappelni, befutnia a 2010-es évek elején sikerült, amikor a mixtape-jein már Earl Sweatshirt és Action Bronson is vendégszerepelt. Sorlemezből négyet adott ki, a legutóbbit, a Swimming címűt 2018-ban. 2014-től a Warner Bros. lemezkiadóval volt szerződésben, az albumfelvételek és a produceri munka mellett az MTV2-n saját reality-műsora is volt.

Miller nemcsak zenei karrierje miatt került a hírekbe, hanem mert egy ideig a  popszupersztár Ariana Grande barátja volt. Grande többször is nyilatkozott Miller drogproblémáiról, és egyértelműen utalt arra, hogy a kétéves kapcsolat utáni szétválásuk egyik kiváltó oka ez volt. 

Ne maradjon le semmiről!