21 éves korában meghalt Juice Wrld

GettyImages-1181754123
2019.12.08. 17:22

21 éves korában meghalt  Jarad Anthony Higgin, azaz Juice Wrld, tudta meg a TMZ. A portál úgy tudja, az amerikai rapper a chicagói Midway nemzetközi repülőtéren kapott epilepsziás rohamot, miután vasárnap hajnalban egy Kaliforniából induló járattal megérkezett.

A chicagói rendőrség információi szerint a rapper szájából vér folyt, amikor a mentők a helyszínre értek. A portál úgy tudja, amikor kórházba szállították, Higgins még magánál volt, ám ott nem sokkal később életét vesztette. Halálának oka egyelőre tisztázatlan.

Juice Wrld 2015-ben hozta ki az első számát, majd tavaly májusban jelentette meg Goodbye & Good Riddance című bemutatkozó lemezét, a második albuma, a Death Race for Love pedig idén márciusban jelent meg, nem sokkal azelőtt, hogy februárban Magyarországon is fellépett Nicki Minaj első budapesti koncertjekor, akkor Future helyére ugrott be.

A budapesti fellépésről februárban így írtunk: "Juice azoknak a rappereknek a vonalába tartozik, akiket leegyszerűsítve emo rappereknek szoktak hívni: csak a felszín tűnik olyannak, mintha egy Migos-számot hallgatnánk, a tartalom a legsúlyosabb depresszió mélyére tud nyúlni. Elég bizarr látvány volt, ahogy egy stadionban, egy szupersztár koncertjének felénél megérkezik ez a srác, bejelenti, hogy a következő számát azoknak ajánlja, akik elvesztettek valaki közel állót, rokont, barátot mostanában. És az emberek megőrülnek tőle."

A rapper épp december 2-án, hétfőn, ünnepelte a 21. születésnapját. Egy tavaly decemberi jelentés szerint ő volt 2018 legtöbbet streamelt, lájkolt és reposztolt előadója a SoundCloudon. Májusban a Billboard Music Awardson a legjobb új előadónak járó díjat vihette el.

(Borítókép: Jeff Schear / Getty Images Hungary)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport