Rengeteg fájdalomcsillapítót vett be halála előtt Juice Wrld

2019.12.10. 10:00

Vasárnapi halála előtt nagy mennyiségű fájdalomcsillapítót fogyaszthatott Juice WRLD, azaz Jarad Higgins, a nyomozók feltételezése szerint azért, hogy azokat elrejtse a hatóságok elől, tudta meg a TMZ.

A portál információi szerint a 21 éves rapper magánrepülőjén (több bőröndben) összesen 32 kilogramm marihuánát, három lőfegyvert, valamint lőszereket is találtak. Valószínűleg ez okozhatta a galibát is, hiszen a chicagói repülőtéren már sejtették, hogy Juice WRLD gépén drogok és fegyverek is utaznak, a pilóta pedig észrevette, hogy várják őket.

A rapper utolsó repülőútjáról videófelvétel is készült:

Ahogy vasárnap az Index is beszámolt róla, az amerikai rapper a chicagói Midway nemzetközi repülőtéren rohamot kapott, miután a Kaliforniából érkező repülője hajnal kettő körül leszállt a reptéren. A szájából vér folyt, amikor a mentők a helyszínre értek. Amikor kórházba szállították, még magánál volt, ám ott nem sokkal később – hajnal három körül – életét vesztette.

A rapper épp december 2-án, hétfőn, ünnepelte a 21. születésnapját.  Egy tavaly decemberi jelentés  szerint ő volt 2018 legtöbbet streamelt, lájkolt és reposztolt előadója a SoundCloudon. Májusban a Billboard Music Awardson a legjobb új előadónak járó díjat vihette el.

Ne maradjon le semmiről!