Meghalt a férfi, aki felelős lehetett Whitney Houston lányának haláláért

GettyImages-462635040
2020.01.02. 09:08

Meghalt Nick Gordon, Whitney Houston néhai lányának barátja, akit egy amerikai bíróság felelősnek talált Bobbi Kristina Brown halálában, írja az MTI. A 30 éves Gordon halálát ügyvédje, Joe S. Habachy jelentette be közleményben. Az atlantai ügyvéd nem közölte a férfi halálának sem az okát, sem az idejét. Amerikai lapok kábítószer-túladagolásról írnak.

Nick Gordon öt évvel az után halt meg, hogy Bobbi Kristina Brownt eszméletlenül találták egy fürdőkádban 2015 januárjában. A nő hat hónapon át volt kómában, és 2015. június 22-én halt meg egy hospice-házban. Az orvosi jelentés szerint halálát gyógyszer-túladagolás és fulladás okozta.

Azt nem tudták megállapítani, hogy a halála véletlen baleset vagy szándékosan történt. A lány nagyon hasonló körülmények között halt meg, mint édesanyja, Whitney Houston, a világ egyik legsikeresebb popénekese. Őt 2012-ben találták holtan egy szálloda fürdőszobájában, halálának okai között szívbetegséget és kokainfogyasztást említett az orvosi jelentés.

Gordon ellen nem emeltek vádat Bobbi Kristina halála miatt, de a nő családja polgári peres eljárást indított ellene, mondván, hogy ő adta neki a gyógyszereket az előtt, hogy arccal lefelé egy vízzel teli kádba fektette. Egy atlantai bíróság 2016 novemberében felelősnek találta Gordont a nő halálában, és 36,25 millió dollár megfizetésére kötelezte.

Whitney Houston egy árvaházból vette magához a 12 éves Nick Gordont, aki éveken át élt a családdal. A férfi kezére tetováltatta Houston arcmását és az énekesnőt anyának szólította. Houston azonban soha nem fogadta örökbe őt, és végrendeletében sem hagyott rá semmit.

Whitney Houston sógornője, Pat Houston tavaly jelentette be, hogy már zajlanak annak a koncertkörútnak előkészületei, amivel a nyolc éve meghalt énekesnő munkássága előtt róják le a tiszteletüket. A turnén az énekesnő egy hologramos technológiának köszönhetően lesz jelen a színpadon. 

Ne maradjon le semmiről!

(Borítókép: Bobbi Kristina és Nick Gordon / Jason LaVeris / Getty Images)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport