1300 panasz érkezett Shakira és Jennifer Lopez műsora miatt

2020.02.27. 11:44

Több mint 1300 panasz érkezett Shakira és Jennifer Lopez az idei Super Bowl félidejében előadott produkciója miatt a Federal Communications Commissionhez, az amerikai médiafelügyeleti szervhez, írja a TMZ. Shakira és Jennifer Lopez voltak a fő fellépői a műsornak, ami minden évben legalább akkora esemény, mint maga a döntő. Igaz, az elmúlt években általában unalmas vagy érdektelen produkciók kerültek színpadra. Shakira és Jennifer Lopez műsora nem ilyen volt, legalábbis a médiafelügyelethez érkezett panaszok magas száma erre utal.

A legtöbb panasz amiatt érkezett, mert a nézők szerint az énekesnők által előadott show nem volt helyénvaló, nem illett egy olyan műsorba, amit tömegek, így rengeteg gyerek is néz.

Tökéletesen oda nem illő half time-show volt imitált orgiákkal, sztriptízzel és majdnem pornóval. Ez egy családi esemény egy főműsoridős show alatt, ennek nem szabadott volna megtörténnie

– írta egy néző Indiana államból. Egy másik panaszos azt írta, hogy nem a Playboy Channelre fizettek elő, hanem csak leültek a családdal a tévé elé, hogy megnézzenek egy amerikaifoci-meccset meg egy koncertet a szünetben. Szintén egy szülő írta, hogy gyanútlanul ültette a gyerekeit a műsor elé, nem sejtve, hogy a szünetben leadott showban az énekesnők szexet imitálnak, fogdossák a vaginájukat és Shakira hozzádörgöli a fenekét egy alufóliába öltözött férfi péniszéhez.

Nem ez volt az első alkalom, hogy a Super Bowl félidejében előadott műsor kiverte a biztosítékot a nézők egy részénél. 2004-ben Justin Timberlake okozott botrányt, amikor a koncert végén letépte Janet Jackson ruháját, így élő adásba került az énekesnő mellbimbója, ami le volt takarva valami dísszel. 

Ne maradjon le semmiről!  • Hírek
  • Csok