Hamarosan visszatérhet a Linkin Park

2020.04.30. 12:55

A koronavírus-járvány miatt elrendelt kijárási korlátozások alatt új zenéken, illetve ötleteken dolgozik a Linkin Park, jelentette be egy interjúban Dave Farrel, a zenekar basszusgitárosa.

Linkin Park frontembere, Chester Bennington 2017 júliusában lett öngyilkos, ami miatt az együttes alkotói szabadságra vonult, azóta bizonytalan a zenekar jövője.

"Azt hiszem, hamarosan újra együtt zenélünk – mindannyian szeretnénk. Még mindig élvezzük, ha együtt lóghatunk" – mondta most a nu-metal zenekar basszusgitárosa Dan Nicholl boros tematikájú online műsorában, a Dan Really Likes Wine-ban.

Farrel arról is beszélt: közös próbáik még nincsenek, Zoomon keresztül tartják a kapcsolatot egymással, gyakran együtt is ebédelnek, ő maga pedig például elkezdett dobolni a karantén ideje alatt. A Linkin Park debütáló nagylemeze, a Hybrid Theory egyébként épp idén lesz 20 éves.

From LA to the Hemel en Aarde Valley: live tasting with Linkin Park’s Dave Farrell from California, sampling wine from DeMorgenzon, Jordan Wine Estate Stellenbosch, Cavalli Estate and HALL Wines; and sharing Bouchard Finlayson’s Missionvale chardonnay and Galpin Peak pinot noir with winemaker Chris Albrecht.

Közzétette: Dan Really Likes Wine – 2020. április 21., kedd

Mike Shinoda, a Linkin Park egyik alapítója és motorja már korábban is beszélt arról, hogy ha megfelelő embert találnának az elvesztett énekes helyére – aki emberileg és zeneileg is illik közéjük –, akkor folytatnák a zenekart.

Chester Bennington holttestét 2017. július 20-án, helyi idő szerint csütörtök reggel 9-kor találták meg az énekes Los Angeles-i otthonában. 41 éves volt, búcsúüzenetet nem hagyott. A Linkin Park nem sokkal előtte Magyarországon is koncertezett.

(via Ultimate-Guitar.com; Louder)

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.