Ismét fellép a Scooter Budapesten

2023.11.08. 15:41 Módosítva: 2023.11.08. 20:22
A Scooter német elektronikus zenei formáció 2024 nyarán visszatér Budapestre. A Parkban fognak fellépni, hogy megünnepeljék fennállásuk 30. évfordulóját.

2024 nyarán ismét Budapestre látogat a Scooter. A német elektronikus zenei együttes már számtalanszor tiszteletét tette hazánkban, 2021 nyarán az EFOTT-on léptek fel, de idén és tavaly is ellátogattak már hazánkba.

A legtöbben főleg a korábbi slágereiket ismerik, de a csapat a mai napig alkot. Csaknem két évtizeddel a csúcsidőszaka után is az egyik legismertebb német együttesnek számít. Annak idején a Hyper, Hyper című dalukkal robbantak be a köztudatba, amely a 90-es évek diszkókorszakában egyetlen buliból sem maradhatott ki.

Bár az alapítótagok közül már csak a karakteres megjelenésű, hórihorgas, hidrogénezett hajú H. P. Baxxter van a csapatban, a tagcseréket sikerült a Scooternek folyamatában átvészelnie.

Világszerte több mint harmincmillió nagylemezt adtak el, és nyolcvannál is több nemzetközi elismerést gyűjtöttek be.

A napokban a Budapest Park is bejelentette a Facebookon, hogy 2024-ben ismét hazánkba látogat a német együttes.

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a SCOOTER 2024-ben visszatér a Budapest Parkba, és nálunk ünnepli fennállásának 30. évfordulóját! [...] Ez az este a zene, a tánc és a bulizás jegyében telik majd, és a Scooter garantáltan felrobbantja majd a színpadot! Legyél részese ennek az euforikus éjszakának, amely tele lesz féktelen energia és elektronikus zene iránti szenvedéllyel

– írják az esemény oldalán.