Gizella
9 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Puskás Tamás színművész, rendező, a Centrál Színház igazgatója az Index.hu kultúra rovata arútluK című podcastjának vendége. Szombat délelőtt arról is beszél, hogy voltak idők, amikor a színházi előadások délután három órakor kezdődtek, most viszont jó volna már nyáron kinyitni a pandémia miatt bezárt színházakat.

 • pancsi.png
  Fotó: tiktok / nickiminnanje

  Egy TikTok-felhasználó töltötte fel azt a felvételt, ahol az egyik alkalmazott éppen habos fürdőt vesz az egyik gyorsétteremlánchoz tartozó étkezde konyhájában. Az, hogy ennek mi volt az oka, nem derült ki, viszont jól láthatóan nagyon élvezi pancsikolást. 

  @nickiminnanje

  Y’all rockin with McDonald’s? ##bathtime ##yum

  ♬ original sound - Yeti

  Amúgy ennek lehet valamilyen hagyománya a gyorséttermeknél, amik ugyan elzárkoznak ez elől a viselkedés elől, de valamiért lépten-nyomon úgy érzik a dolgozóik, hogy rögtönzött keresztelő fürdőt kell venniük a csapban. Történt már ilyen 2017-ben is.

  Illetve van egy 2020-as felvétel egy láthatóan zavartalan fürdőzésről, amihez egy érdekes kiírás is társul. Méghozzá az, hogy

  Majdnem kirúgtak ezért. 

  Majdnem.

 • Szomorú nap virradt a sussexi hercegi pár kedvelőire. A kis Archie ugyanis tegnap lett kétéves, és bár az egész család cuki fotókkal köszöntötte őt, friss képet nem láthattak róla a rajongók. Legalábbis az arcáról nem.

  Harry hercegék eddig is elég privát módon kezelték a magánéletüket, arra pedig különösen ügyelnek, hogy a gyermeküket a lehető legkevesebb rivaldafény érje. Tegnap is mindössze egy hátulról fotózott kép jelent meg róla az Archewell oldalán, a bejegyzésben pedig arra kérik olvasókat, hogy jelképes összeggel segítsenek abban, hogy azok a családok is kaphassanak oltást, akik a koronavírus által legveszélyeztetettebb helyeken élnek.

  Ami a hercegi pár követőtáborát illeti, sokaknak nem tetszett mindez. Azt sérelmezték, hogy nem láthatják a gyermek arcát, mindezt a legtöbben kifejezetten Meghan Markle-nek rótták fel.

  Archie szupertitkos arca. Nevetséges

  – írta egyikük.

  Ezzel szemben azok felé billent a mérleg a posztok számában, akik a család védelmére keltek, és megértették, hogy a szülők szeretnék megtartani Archie privát szféráját – olvasható egy gyűjtés a Daily Mailen.

  A felháborodás egyébként azért is különös, mert számtalan híresség van, aki egyébként soha nem mutatta még meg a gyermeke arcát a közösségi médiában. Ilyen például Gigi Hadid és Zayn Malik kislánya, Sophie Turner és Joe Jonas kislánya, Rose Leslie és Kit Harington kisfia vagy Cher Lloyd és Craig Monk kislánya.

 • Eva Mendes színésznő, Ryan Goslingné és ügyeletes szexszimbólum az Instagramon nyílt meg követői előtt, hogy egykor úgy gondolta, az arca kifejezetten furcsa. Ez az után jutott az eszébe, hogy szembejött vele egy kép a 20 éves Volt egyszer egy Mexikó című filmből. 

  Emlékszem, hogy néztem ezt a képet akkoriban, és arra gondoltam, hogy az arcom nagyon furán néz ki, és a csontszerkezetem elég szokatlan. Blabla. Tudjátok, azok a bizonytalanságok, amik 26 évesen vannak. 

  De úgy látszik, nem csak a 26 éves énje küszködött bizonytalanságokkal, ugyanis a posztban még azt is hozzátette, hogy 

  mindeközben 20 évvel később azt kívánom, bárcsak még meg lenne ez a »furcsa« arcom és szokatlan »csontszerkezetem«.

  Viszont a kiírás végére készült egy kis önreflexióval is, ugyanis a gondolatmenetet azzal zárta, hogy igazából fogalma sincs, ezzel mit akart mondani, talán csak azt, hogy ha utál az ember egy képet magáról, 20 év múlva már imádni fogja. Hát így. 

  Ha önnek is furcsa Eva Mendes-arca van, arra kérjük, ne szégyenkezzen miatta, meg lehet szokni.