Blanka, Bianka
-2 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1207208994
  Fotó: Gregg DeGuire / Getty Images Hungary

  Indiana Jones kistesója is lehetne az Uncharted főhőse, Nathan Drake (Tom Holland), aki mentorával, és barátjával Sullyval (Mark Wahlberg) indul világkörüli kincsvadászatra  a Naughty Dog közkedvelt videojáték adaptációjában, aminek végre megérkezett az első előzetese is.

  Akik ismerik a játékot észrevehetik, hogy a film erősen merít majd az alapanyagból, mert bizonyos jelenetek, pl. a repülős akció, egy az egyben megtalálható a játékban is. 

  Főszereplők: Tom Holland, Mark Wahlberg, Antonio Banderas Írta: Joe Carnahan, Rafe Judkins Rendezte: Ruben Fleischer

 • Húsz év után, kénytelen megnyírni imádott bokrát az a kertész, aki világ életében büszke volt kertjére, azonban egyesek túl obszcénnek tartják a növényzetet, ami egy óriási középső ujjnak tűnik.

  Fotó: Giphy
  Fotó: Giphy
  311583 478095238885529 1376328248 n

  Időközben a középső ujj egyfajta helyi látványossággá vált Wartonban, amit rendszeresen látogatnak az emberek.

    Azonban Richardot megfenyegették nemrég, hogy jogi lépéseket fognak ellene tenni, illetve még a rendőrséget is bevonták az ügybe, mindezt azért, mert egy meg nem nevezett szomszéd panaszt tett a meglehetősen durva gesztust formáló bokorra.

  A hatóságok azt javasolták a kertésznek, hogy inkább vágja le, vagy alakítsa át a művét, mondjuk egy ököllé vagy egy arccá, erre azonban Richard nem hajlandó.

  A helyiek közül azonban többen meg akarják menteni a látványosságot, ezért elindítottak egy mozgalmat, ami a „Mentsük meg Warton bokrát” nevet kapta.