Zsuzsanna
-2 °C
13 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Jeruzsálemben van Orbán Viktor, aki egy órával ezelőtt "Béke. Napfelkelte az Olajfák hegyén" megjegyzéssel romantikus képet posztolt a Facebookra. Kalapban!!! A kormánypárti Ripost részletesen ismerteti a miniszterelnök úr programját, aki a V4-országok és Izrael közötti csúcsra érkezett, amit azonban Lengyelország távolmaradása miatt lefújtak, mivel a lengyelek kiakadtak az izraeli külügyminiszter antiszemitázó kijelentései miatt. Orbán így sem csak turistáskodni fog, kétoldalú találkozókon vesz majd részt. 

    Ripost ér­te­sü­lései (!!!) sze­rint Orbán a szo­kott­nál kissé ko­rábbra, haj­nali 5-re ál­lí­totta be ma reg­gel az éb­resz­tőórát, hiszen "nem min­den ­nap ébred az ember a világ talán leg­hí­re­sebb vá­ro­sá­ban, három val­lás szent he­lyén, Je­ru­zsá­lem­ben. A szokásosnál némiképp korábbi kelésre azért volt szükség, hogy a mai sűrű nap előtt jusson némi idő Jeruzsálem kihagyhatatlan csodáinak felkeresésére is." De aztán  "máris felpörögtek a diplomácia fogaskerekei, és nyomban megkezdődött az első tárgyalás a neves magyarbarát amerikai politikussal Andy Harrisszel." Orbán ezután Benjamin Netanjahuval folytat majd tárgyalásokat. 

  • Tényleg nem az:

    Az Autotune egyébként egy hangmanipulációs eljárás, amivel a vokálok ingadozásait mesterségesen kisimították, régebben ehhez még egy fokkal komolyabb cucc kellett, de ma elég egy app is, például ezt a videót is azzal csinálta Joaquin Baldwin, aki egyébként a Disney rajzfilmjein dolgozik.

  • Őrületes csillezés, miközben emberek próbálják leolvastatni a jegyüket.

    (Laughing Squid)

  • Dette nevű olvasónk küldte az M3-as pótlóbuszon készült kis videót, tegye fel a fülest, és nézzen, hallgasson bele! Ez a hangulat, ez az érzés minden bizonnyal már a magyarok DNS-ében is kimutatható, és azt sem lehetne megmondani egyértelműen, hogy rossz, vagy jó ; egyszerűen csak zsigereinkben érezzük, hogy ez ismerős, otthonos.