Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Esther Aular egészen elképesztő tehetséget birtokol.

  A 29 éves művész olyan optikai csalódásokat képes alkotni sminkjeivel, hogy az ember agya képtelen összerakni, hogy pontosan mit is lát. A 83 ezer követővel rendelkező Aular, aki Nekita néven ismert Instagramon, 10-12 órákat tölt 1-1 ilyen alkotással.

  A teljes arcát fedő sminkek pedig nagyon változatosak: lehet, hogy egyszer épp oroszlánként, míg máskor Pókember összes variációjaként sminkeli ki magát.

 • Rocco, a törpe tacskó stílusosabb, mint néhányunk.

  SWNS DOG INFLUENCER 12
  Fotó: Katie Baker / SWNS

  Mini-Mercedes, laptop, lapos sapka, nyakkendő. Csak néhány dolog  Rocco cuccai közül, aki örömmel veszi, ha gazdái valamilyen stílusos ruhába öltöztetik fel, majd fotózzák egész nap.

  A 4 éves tacsi igazi szenzációnak számít a neten, Instagramon 16 ezer követőt tudhat magának, ráadásul az egyik üzletlánc is kiszemelte magának, mint reklámarc.

 • New Yorkban került sor a Stranger Things 4. évadának premierjére, ahol a sorozat sztárjai is tiszteletüket tették.

  Óriási várakozás övezi a májusban startoló új szezont, aminek főszereplője, az Elevent alakító Millie Bobby Brown a szemünk előtt cseperedett fel. A 18 éves színésznő mindenkit megdöbbentett megjelenésével a premieren, elvégre még csak 12 éves volt, amikor annak idején először megjelent a Netflix sci-fi horror sorozatának első epizódjában. De nem csak ő változott sokat, elvégre a szereplőgárda többi tagja is felnőtt időközben, szinte alig lehet rájuk ismerni már.

 • Egy a Massachusettsben élő család még áprilisban talált rá, majd vitt haza magával egy kutyakölyköt, amivel csak az volt a probléma, hogy valójában egy pici prérifarkasról van szó.

  kutyi
  Fotó: wral.com

  Miután kiderült a kölyökről, hogy valójában micsoda, a család a helyi vadonélő állatokat segítő szervezethez fordult, akik magukhoz vették a prérifarkast. Mint kiderült, a kölyök hím, aki valamilyen oknál fogva elszakadt a családjától, illetve a vizsgálatok azt is kimutatták, hogy nem mutatja a veszettség jeleit, holott a prérifarkasoknál igen magas ennek a veszélye.

  A kölykök jelenleg elszeparálva él, hamarosan pedig kap maga mellé egy hasonló sorsú "testvért is."

  A két kölyök ezután együtt fog nevelkedni egy óriási, kültéri ketrecben.

  Egyébként a mostani eset nem számít ritkának: a prérifarkasokat könnyű összekeverni a kutyákkal kölyök korukban.