Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A kislány története meghatotta a milliárdost.

    Újabb kisgyermek álmát váltotta valóra Jákob Zoltán. A körmös királynak is becézett milliárdos üzletember pontosabban Damu Roland nyolcéves kislányának, Majának okozott örömet, mégpedig azzal, hogy ő finanszírozza a gyermek első nyaralását. 

    Damu Roland özvegye a köztudottan sokat jótékonykodó Jákob Zoltánnal a Blikken keresztül vette fel a kapcsolatot egy néhány napos pihenés kapcsán, melyre anyagi helyzetéből fakadóan eddig nem volt lehetőségük.

    A mindennapokat mindig megoldjuk valahogy, hiszen van egy jó állásom, és bár egyedül nevelem Maját, ha szűkösen is, de azért igyekszünk minden hónapban kijönni a kevéske pénzünkből. Nyaralni azonban sosem voltunk, Maja fejében az a nyaralás, hogy egyszer-egyszer kimegyünk egy budapesti strandra. Még olyan rokonunk sincs, akinek lenne kertes háza vidéken, hogy ott lehessen kicsit, mintha vakációzna

    nyilatkozta a Blikknek az édesanya, akinek az egykori Nagy Ő örömmel segített.

    Szívesen segítek, ha tudok, amikor pedig gyerekekről van szó, különösen boldogan teljesítem a szívük legnagyobb vágyát. Összeszorult a szívem, amikor meghallottam, hogy egy nyolcéves kislány még sosem volt nyaralni, ezért úgy döntöttem, Maja első vakációját én állom

    – árulta el a lapnak az üzletember, aki otthonában is vendégül látta Edinát és Maját.

  • A szőkeség meghúzta a váratlant.

    dork.png
    Fotó: RTL

    Szerda este sor került a ValóVilág12 hatodik kihívására. Miután a villalakók hétfőn VV Dorkára tették a legtöbb jelet mondván, hogy vele nem tudnak tovább együtt élni, a szőkeség szinte ugrált örömében, hiszen az volt a vágya, hogy megint őt küldjék párbajra, jóllehet a műsorvezetőnő, Megyeri Csilla enyhe utalást tett arra, hogy talán jobb lenne olyan villalakót kiküldeni, akinek eddig még nem volt alkalma megmérettetni magát, hiszen a valóságshow pár nap múlva véget ér.

    Dorka mindenesetre nagyon örült a dolognak, hogy megküzdhet a nézők kegyeiért, hiszen az évad első párbajáról nagy fölénnyel tért vissza Noémi ellen, ami nagy löketet adott a számára. Mint azt a szerdai kihíváson elmondta: hármas párbajban reménykedett, azaz két név volt a tarsolyában, ám követően, hogy Megyeri levetített egy rövid összefoglaló videót Dorka lakótársaival való viszonyáról és konfliktusáról, a diósdi lány megváltoztatta döntését.

    Bár a legtöbb összetűzése Giadával volt, aki korábban durva szavakkal is illette, amiért a villaléte során Valennel és Duduval is összeszűrte a levet, Dorka inkább a fiúk közül választott. Úgy érezte, a nemi életét a villában is aktívan élő Geri lenne a méltó ellenfele, ám a bejátszó után inkább Ádámot választotta, aki korábban többször jelezte felé, hogy nem tud vele élni, nem érti őt, de nem is akarja már rajta tornáztatni az agyát. Dorka ezzel merészet húzott, hiszen Ádi mindkét párbajáról nagy fölénnyel, 80 százalékkal tért vissza. Érdekesség, hogy a szigetszentmiklósi fiatalember volt az, aki a szőkeség mindkét kiszemeltjét, Valent és Dudut is kiejtette a játékból. Meglehet, hogy Dorka végül a Dudu kiesése miatti bosszúból hívta ki Ádit.

    Dorka szövevényes indoklása ide kattintva nézhető meg. A vasárnapi a párbaj számára a második, Ádi számára pedig a harmadik lesz.

    (via RTL)

  • Bata Évával nem teregetik ki magánéletüket.

    Bereczki Zoltán tudatosan próbált tenni azért, hogy második házassága másabb legyen, mint az előző. A színész Bata Évával, akibe 2019-ben a Centrál Színházban, a Nemek és igenek című előadás próbáján szeretett bele, teljesen más alapokra helyezett mindent, mint annak idején első gyermeke, Zorka anyukájával, Szinetár Dórával. Ez például abban mutatkozik meg, hogy magánéletüket féltve őrzik, közös szerepléseket csak ritkán vállalnak, de közös fotót még ennél is ritkábban osztanak meg a közösségi médiában. 

    „Ez egy nagyon tudatos döntés a részemről, éppen azért, mert az, hogy a házasságomban (Szinetár Dórával) nagyon kifelé éltem, végül szintén egy hatalmas falhoz csapódáshoz vezetett az életemben. Teljesen összekeveredett a valóság és a fikció. Mi magunk is elhittük azt a boldogságot, amit az újságok rólunk írtak. Az egészen természetes, hogy az ember a boldogságáról, sikereiről beszél szívesebben, nem pedig a problémáiról. Valahogy ez elfedte a valóságot. Pedig vannak problémák, amiket nem lehet a szőnyeg alá seperni, beszélni kell róluk. A szakmai sikerek valahogy mintha kompenzáltak volna mindent, pedig nem.”

    Elhatároztam, hogy ezt a szerelmet szeretném jobban csinálni. Nem szeretném többé a kirakatba tenni a magánéletemet, és ezentúl közös munkát sem akarunk vállalni a párommal

    – mondta a Storynak Bereczki, akinek szavait a Blikk idézte. A témában korábban Bata Éva is megszólalt. A színésznő úgy fogalmazott: „Azzal, akivel együtt hálok, azzal ne dolgozzak együtt. Ez az én tapasztalatom. Biztosan meg lehet ezt teremteni, nekem ez nagyon nehéz.”

    Kerek egész című dal előadója úgy véli, már az meghozta a várt változást, hogy megvette első saját otthonát. Úgy érezte, ez a ház lehet egy új család alapja, amit aztán meg is kapott: A mi kis falunk című sorozat színésznője 2021 augusztusában egy kislánnyal ajándékozta meg, aki a Flóra nevet kapta.

  • Az énekesnő és az amerikai zenei producer 15 évvel a szakításuk után újra összejöttek.

    Körülbelül egy héttel ezelőtt hatalmas port kavart a hír, miszerint Király Linda újra egy párt alkot élete első szerelmével, aki az egymásra találás örömében nemrég Budapestre érkezett. Az énekesnő 17 éves volt, amikor összejött a nála 6-7 évvel idősebb amerikai zenei producerrel, Simonnal, s bár románcuk 8 év után véget ért, a kapcsolatot nem szakították meg végleg. Az elmúlt 23 évben folyamatosan beszéltek egymással, ami az énekesnő iker öccsei, Viktor és Benjamin szerint egy igazi jel volt arra vonatkozóan, hogy talán Simon az igazi. Király Linda és Simon ezért is döntöttek úgy, hogy adnak maguknak még egy esélyt.

    Mint kiderült, már a családalapítás gondolata is felmerült bennük.

    „Mindent megbeszélünk, úgy lát engem, ahogy én magamat nem. Nagyon tiszta ember, és a legmegbízhatóbb, akivel valaha találkoztam. Rengeteget változtunk azóta, hogy együtt voltunk, sok mindent tanultunk, átértékeltük, hogyan viselkedtünk egymással.”

    Most teljesen más a kapcsolatunk. Már többször beszéltünk róla, hogy mi lenne, ha család lennénk, de most úgy vagyunk vele, hogy ha végre adtunk egy esélyt magunknak, kettőnknek, akkor azt éljük meg, ne csapjunk bele azonnal a lecsóba

    – nyilatkozta a Hot! magazinnak Király Linda, aki arról is említést tett, hogy párja a Budapestre való érkezése óta magyarul is elkezdett tanulni.

    Simon leginkább az énekesnő anyáskodó oldalát ismeri.

    „Az a szeretetnyelvem, hogy főzök rá, vigyázok rá. De ez annyit már változott, hogy – a rengeteg önfejlesztésnek köszön­he­tően, amit mindketten végeztünk az elmúlt években – már ő is leállít, ha túlzásba viszem a dolgokat. Felismeri, ha mást mondok, mint amit érzek, tudja, hogy inkább benyelem a gondolataimat, és aztán robbanok, de úgy, hogy többé nem is beszélünk. Ezért időben szól” – idézte az énekesnő szavait a Blikk.