Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Fitt hét nem csak móka és kacagás.

  Hétfőn újabb tematikus hét kezdődött a ValóVilág 11 villájában: ezúttal az egészség és a mozgás kerül középpontba a Fitt hét keretén belül. A luxusbörtön lakói egy edzőt is kaptak a sikeres életmódváltáshoz András bá személyében, aki őszintén véleményezte a játékosokat. Legutóbb a lányok hogyléte felől érdeklődött, VV Melina pedig csak annyit válaszolt neki, elég ránézni.

  „Mindig így szoktál kinézni fejre” – közölte az edző, szavain pedig kissé felhúzta magát a villalakó.

  „Ez komoly?”

  „Mindig unott vagy. Olyan kis emós, szedd össze magad, mosolyogjál többet”

  „Nagyon kedves, köszönöm. Lenyomordtam, de köszönöm, ha szerinted mindig ilyen vagyok” – felelte Melina, majd a következő szócsatájukban kijelentette, csak azért sem fog mosolyogni, és egyébként is elég motiválatlan.

 • GettyImages-853092134
  Fotó: Paul Archuleta / Getty Images

  A nyári sztárdömping után most újabb hírességet köszönhetünk Magyarországon, Budapestre érkezett ugyanis Joseph Morgan. A Vámpírnaplók és a The Originals sztárja egy élő Instagram-videóban árulta el rajongóinak, nagyon élvezte, hogy hóesés fogadta Budapesten, bár sajnálatára nem borult fehérbe a város.

  Morgan nem vakációzni jött a fővárosba, hanem forgatni érkezett, itt készül ugyanis a Halo 2. évada, amit ráadásul több külső helyszínen vesznek majd fel. Nem árt hát nyitott szemmel járni Budapesten, hiszen könnyen a színészbe botolhat majd az ember. Azt, hogy meddig marad Morgan nálunk, egyelőre nem tudni.

 • Instagram-követői imádják érte.

  Több mint hétmillióan kedvelték már Selena Gomez legújabb Instagram-posztját, amiben a színész-énekesnő smink nélküli szelfiket mutatott magáról. Bátor lépés volt ez Gomeztől, hiszen mostanában többször is a netes trollok céltáblája lett külseje miatt – főleg súlyát illetően érték kritikák, amit nem is hagyott szó nélkül.

  Rajongói és követői azonban imádták a popsztár őszinte fotóit, el is halmozták dicsérő kommentekkel, így tett többek közt Brooklyn Beckham felesége, Nicola Peltz is.

 • Nem zavarja a 61 év korkülönbség Miracle Pouge-ot, aki nemrég kötötte össze életét 85 éves párjával, Charlesszal.

  A nyugdíjas és a fiatal a lány korábbi munkahelyén, egy mosodában találkozott még 2019-ben, és hamar egy hullámhosszra kerültek. Később mindketten bevallották, talán többet éreznek a másik iránt, mint barátság, 2020 februárjában pedig Charles megkérte barátnője kezét.

  Miracle szerint családja meglehetősen jól fogadta új párjának hírét, aki egyébként még nagyapjánál is bő tíz évvel idősebb. Egyedül apja volt, aki eleinte ellenezte a dolgokat, de lánya őszinte boldogságát látva ő is beadta a derekát.

  „Tudtam, hogy idősebb, de nem tudtam, pontosan hány éves. Azt hittem 60-70 lehet, mert olyan jól tartja magát. Még mindig teljesen aktív. Nem érdekel, hogy 55 vagy 100, mert saját maga miatt szeretem” – mesélte a nő, aki most családot szeretne alapítani nyugdíjas férjével, akinek eddig nem született gyermeke. Úgy tervezik, mesterséges megtermékenyítéssel két kisbabát is bevállalnak, bár mindketten tudják, a leendő apuka kora miatt valószínűleg Miracle-nek főleg egyedül kell majd felnevelnie őket.