Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Erre a gyönyörű helyre utaztak esküvőjük után Kovács Dániel Richárddal.

    Kovács Dániel Richard és Dobos Evelin
    Kovács Dániel Richard és Dobos Evelin
    Fotó: Németh Kata / Index

    Dobos Evelin és Kovács Dániel Richárd egy héttel ezelőtt fogadtak örök hűséget egymásnak, különleges esküvőjükről aztán a Story magazinnak meséltek részletesen. Kiderült, hogy a színésznő és a rendező-producer nem törekedtek a hagyományok betartására, a menyasszonynak pedig három ruhája is volt. Mint mesélték, láthatóan mindenki jól érezte magát, azt pedig külön élmény volt nekik, ahogy Kovács előző kapcsolatából született fia, Patrik Rácz Jenővel és Dobrádi Zsoltival breaktáncpárbajt vívtak egymással.

    A friss házasok azóta nászútra mentek: Szardínia szigetén töltik mézesheteiket. Az ott készült strandolós képükhöz, amely ide kattintva érhető el, a színésznő egy kék szív emoji kíséretében csupán annyit írt, hogy

    #hanimun.

    Dobos Evelin többek között Nemes Jeles László Napszállta című filmjében szerepelt, de a nézők láthatták a Keresztanyuban és a tavalyi Sztárboxban is. Kovács Dániel Richárd neve pedig a Válótársak, a Mellékhatás és A Király stáblistájáról lehet ismerős, ugyanis ő volt a sorozatok főrendezője.

  • Nagyot megy az Instagram vs. valóság fotó.

    Király Viktor a Sztárbox férfi középsúly mezőnyében küzd meg a bajnoki övért, s bár elmondása szerint eleinte voltak kétségei afelől, hogy képes lesz-e helytállni az RTL bokszversenyében, a jelek szerint bírja a strapát.

    Az énekes erről a közösségi oldalán mutatott fotót: lapozható bejegyzés azt hivatott szemléltetni, mi a különbség az Instagramra kitett fotók és a valóság között. A Megasztár győztesének szája ugyanis vérezni kezdett egy ütéstől.

    Instagram VS Valóság, köszi a mai edzést @independent_bjj_hungary #lapozz #komolyarc #nembirommosoly

    – fűzte bejegyzéséhez néhány nevetős emoji kíséretében Király, aki egy mély gödörbe került, miután a felesége és a gyereke elköltöztek otthonról. Az önbizalma is eléggé megcsappant, mostanra azonban teljesen megváltozott az élete.

  • Úton lehet Machine Gun Kellyvel közös gyermeke?

    Colson Baker, azaz Machine Gun Kelly legújabb videoklipje miatt azt találgatja az internet népe, hogy Megan Fox babát vár-e. A színésznő ugyanis a klip több snittjén is gömbölyödő babapocakkal látható. 

    Többekben felmerült, hogy a rapper és a színésznő arra próbál meg utalni a Lonely Road videójával, hogy szülői örömök elé néznek. Idén márciusban azonban Fox megerősítette: MGK-vel felbontották jegyességüket, jóllehet arról már nem beszélt, hogy ez a kapcsolatuk végét is jelentette-e.

    MGK videoklipje ide kattintva tekinthető meg:

    (via Unilad)

  • A Deadpool & Rozsomák című vadiúj szuperhősfilm népszerűségével eddig is tisztában voltunk, arra azonban nem számítottunk, hogy a mozi Blake Lively és Gigi Hadid után még egy cukrászt is megihlet majd. A cukrásznőt persze nem az öltözködés terén inspirálták Ryan Reynolds és Hugh Jackman ikonikus karakterei: a Lara nevű nő életnagyságú tortát készített kettejükről.

    Lara nem mindennapi sütiszobrához csaknem 300 kilónyi alapanyag kellett, s mintegy 120 óra alatt készült el. A tortaformában ábrázolt Deadpool és Rozsomák több mint 3 méter magasra sikeredett. Ez a legnagyobb torta, amelyet Lara valaha készített.