Piroska
-2 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nemrég bejelentette visszavonulását Ronaldinho. Nem mintha a BL-t, világbajnokságot és Aranylabdát is nyerő extraklasszis komolyan nyomta volna az utóbbi években, hisz leginkább csak kispályás meccseken lépett pályára. Ezzel együtt is minden idők egyik legjobbja volt, pályafutása csúcsán abszolút tarthatatlan volt, Barcelona-játékosként még a Real Madrid szurkolók is állva tapsolták. Legenda:

 • Régen szerettem Swede Masont, főleg az ilyen húzásai miatt, de bevallom egy jó ideje nem követem. Hogy pontosan ki ő, hova tart, mi a célja, azt mondja el helyette Paul McCartney, nekünk most az a felismerés fontosabb, hogy kirakta egyben az összes fantasztikusan összevágott politikusi számát, amiket még korábban eladott a Sky tévécsatornának. 

  Egyet-kettőt biztosan hallott már korábban, csak nem biztos, hogy tudta, hogy kitől származik. Igazából nehéz lenne egyet kiemelni, az össes annyira jó, de talán a Without Me-t átköltő Farage, az If You Wanna Be Prime Minister (You Gotta Get Rid of My Friends) vagy a Trump-féle Sabotage mindenki szívét megdobogtatja. 

  0:00 Boris come Back 0:48 Anything you can do 1:18 Please Don't Go 2:01 If you Wannabe Prime Minister 2:55 Forgot about May 3:32 Labour gets ready to Rhumble 4:10 Another One Bites the Corbyn Dust 4:46 Without Farage 5:55 Trump's Sabotage 6:30 Let Hilary Clear Her Throat 7:23 Just the Two of Us 8:03 You Will, You Won't

  Egyébként a brit Sky-on futó Trónok harca legutóbbi évadjához is tőle vettek egyszerűbb promóvideót, csak ezt is kevesen kötik hozzá.

 • Egy pásztorkutya mindig a rábízottakra ügyel, akkor is, ha épp egy pap áldására várnak Szent Antal, az állatok spanyol védőszentjének napján a Mallorca szigetén található Muróban.

 • Ha megkérdezünk tíz embert, hogy melyik az az étel, amelyiknek már a látványától is kiveri a víz, tuti, hogy legalább ötnek az eszébe fog jutni a kocsonya, mondjuk a pacal és sült vér után közvetlenül.

  Na, nem nekik tartanak szombaton Forralt bor- és kocsonyapikniket a Pest megyei Vácrátóton, hanem annak a másik ötnek, akik viszont még éjszaka is rájárnak a remegő húslére.

  Ők biztosan díjazni fogják, hogy itt nemcsak hagyományos kocsonyák lesznek, hanem hal-, gyümölcs- és alkoholkocsonyák is. Ráadásul a versenybe nevezni is lehet a helyszínen 14 órától.