Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A ValóVilág villájába is beköltözött az ünnepi hangulat, elvégre nem csak a BeleValóVilág műsorvezetői öltöztek be Mikulásnak és Krampusznak, hogy meglepjék a lakókat, de még Télanyó is befutott.

  télanyó
  Fotó: RTL

  Ezúttal azonban VV Melina volt az, aki a Mikulás asszonyának szerepébe bújhatott, így hallgatva végig a többiek kívánságait.

  VV Lissza például plasztikai beavatkozásokat szeretne a fa alá, VV Piros pedig örülne a 36 milliós fődíjnak is, de akadnak olyanok is, mint VV Dani, akinek elég lenne a Télanyó is.

 • Az együttes hivatalos Instagram-oldalán közölték a rajongókkal a hírt: 16 év után, kiszáll a SCOOTER-ből Michael Simon.

  SCOOTER
  Fotó: Instagram

  "Nagyon hálásak vagyunk Michaelnek a hűségéért, az energiájáért, és mindazért, amivel az évek alatt hozzá tett az együtteshez a zenéjével. A jó hír, hogy Michael még így is velünk marad, mint a Sheffield Communication Publishing/Kontor Records kiadó tagja." - olvasható a nyilatkozatban.

  Michael, aki egyébként nem alapítótag, szintén megköszönte az elmúlt 16 évet a bandának, akiknek örökké hálás lesz az együtt töltött időkért, de mindeközben izgatottan várja a munkát az új csapatával a zenei kiadónál.

  Nem ez az egyetlen változás a SCOOTER-nél, ugyanis egy másik tag, Basti is kilépett a bandából.

 • A Hooters egyik eredeti tagja megtalálható az Instagramon, nemrég pedig megosztott néhány emléket 40 évvel azelőttről.

  hooters
  Fotó: Instagram

  A Hooters étterem nem új dolog: már 1983 óta szolgálják fel az ételeket a hiányos öltözetbe bújt hölgyek, az eredeti csapat egyik tagja, egy bizonyos Lynne Austin pedig Instagramon is megtalálható.

  Az első Hooters 1983-ban nyitotta meg kapuit Clearwaterben, Floridában, Austin pedig 15 éven keresztül volt megtalálható az étterem promócióin, legyen az poszter, vagy épp valamilyen póló, esetleg egy taxi oldalán található hirdetés.

  Az egykori Hooters-lány szerint szürreális volt önmagát látni egy-egy ilyen óriásplakáton, és szerinte az étteremlánc igazi örökzöld klasszikus, amire soha nem fognak ráunni az emberek.

  Lynne annyira népszerű volt, hogy számtalan férfi kifejezetten miatta ment be az étterembe, hátha az ő asztalához sikerül leülni, ez a fajta rajongás pedig nagyon imponált az egykori pincérnőnek még a mai napig is.

  Austin az Instagramon megszokott osztani 1-1 emléket is abból az időből, amikor a Hootersnél a fénykorát élte, rajongói pedig oda-vissza vannak az időutazásért.

 • Kár tagadni, hogy az Acélemberrel indított DC-filmek már régóta totális káoszba fulladtak, elég csak az olyan alkotásokra gondolni, mint az első Az öngyilkos osztag vagy a Ragadozómadarak. 

  A vezetőség sem nagyon tudott mit kezdeni a helyzettel, Henry Cavill parkolópályára került, miközben Ezra Miller sorra okozta az újabb és újabb fejfájásokat balhéjaival, illetve immár három Batman is létezik, miután visszahozták Michael Keatont is, aki az elkaszált Batgirl helyett csak a jövőre érkező The Flashben bújik denevérruhába.

  A Warner Bros. új vezetősége alatt számtalan projektet elkaszáltak, és kitalálták, hogy a Marvel-filmekhez hasonlóan egy tízéves ütemtervvel fognak előállni, ami gatyába rázza a követhetetlen és nem túl minőségi filmekkel operáló univerzumot.

  Itt jön a képbe a Marvel-veterán James Gunn (A galaxis őrzői, Peacemaker, Az öngyilkos osztag), aki Peter Safrannal közösen igyekszik sokadszorra is újraindítani a dolgokat.

  Ez azonban durva áldozatokkal jár, ugyanis az IGN hírei szerint nem lesz harmadik része a Gal Gadot-féle Wonder Womannek, illetve olyan pletykák is szárnyra kaptak, hogy Jason Momoa az Aquaman 2 után szögre fogja akasztani a szigonyt, de Henry Cavill sem fog röpködni a Black Adam 2-ben, ami anyagi buktája miatt talán el sem fog készülni.

  Ellenben felmerült, hogy Gunn nem akar elbúcsúzni Momoától, akinek egy antihősszerepet nézett ki: az intergalaktikus fejvadász Lobót, akit leginkább Deadpoolhoz lehetne hasonlítani. Ez illene is Gunnhoz, aki előszeretettel vesz elő negatív karaktereket (például Peacemakert). 

  A jelenlegi felállás szerint az új vezetőség az új irány miatt lekaszálja a régi karaktereket, és másokra helyezi át a fókuszt, korábban például azt is elhintették, hogy ugyan Robert Pattinson Batmanje marad – bár ő nem tartozik a DCEU fősodrához –, ellenben csökkenteni fogják a Denevéremberek számát a közös univerzumban.