Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az énekesnő és az amerikai zenei producer 15 évvel a szakításuk után újra összejöttek.

  Körülbelül egy héttel ezelőtt hatalmas port kavart a hír, miszerint Király Linda újra egy párt alkot élete első szerelmével, aki az egymásra találás örömében nemrég Budapestre érkezett. Az énekesnő 17 éves volt, amikor összejött a nála 6-7 évvel idősebb amerikai zenei producerrel, Simonnal, s bár románcuk 8 év után véget ért, a kapcsolatot nem szakították meg végleg. Az elmúlt 23 évben folyamatosan beszéltek egymással, ami az énekesnő iker öccsei, Viktor és Benjamin szerint egy igazi jel volt arra vonatkozóan, hogy talán Simon az igazi. Király Linda és Simon ezért is döntöttek úgy, hogy adnak maguknak még egy esélyt.

  Mint kiderült, már a családalapítás gondolata is felmerült bennük.

  „Mindent megbeszélünk, úgy lát engem, ahogy én magamat nem. Nagyon tiszta ember, és a legmegbízhatóbb, akivel valaha találkoztam. Rengeteget változtunk azóta, hogy együtt voltunk, sok mindent tanultunk, átértékeltük, hogyan viselkedtünk egymással.

  Most teljesen más a kapcsolatunk. Már többször beszéltünk róla, hogy mi lenne, ha család lennénk, de most úgy vagyunk vele, hogy ha végre adtunk egy esélyt magunknak, kettőnknek, akkor azt éljük meg, ne csapjunk bele azonnal a lecsóba

  – nyilatkozta a hot! magazinnak Király Linda, aki arról is említést tett, hogy párja a Budapestre való érkezése óta magyarul is elkezdett tanulni.

  Simon leginkább az énekesnő anyáskodó oldalát ismeri.

  „Az a szeretetnyelvem, hogy főzök rá, vigyázok rá. De ez annyit már változott, hogy – a rengeteg önfejlesztésnek kö­szön­he­tően, amit mindketten végeztünk az elmúlt években – már ő is leállít, ha túlzásba viszem a dolgokat. Felismeri, ha mást mondok, mint amit érzek, tudja, hogy inkább benyelem a gondolataimat, és aztán robbanok, de úgy, hogy többé nem is beszélünk. Ezért időben szól” – idézte az énekesnő szavait a Blikk.

 • Feleségével, Polyák Lillával még legalább 2-3 évig nem terveznek hazaköltözni.

  Csaknem egy éve, hogy Gömöri András Máté és felesége, Polyák Lilla Kanadába költözött. A színész-testépítőt az egyetemi tanulmányai kötik Torontóhoz – a Seneca Collage-ra nyert felvételt –, a színésznő pedig egy magyar zenekarral koncertezik, s bár az ottani életük nem kihívásoktól mentes, az csak még jobban összekovácsolta őket. Gömöri ráadásul dolgozik is az egyetem mellett: fizikai munkát vállal megélhetésükért.

  „Az egyetemnek köszönhetően sokat forgatok, egyelőre kisebb projektekben, szerepekben. Ahhoz, hogy főszerepet kaphassak, szükséges a zöldkártya, ám annak is számos feltétele van, amiket még teljesítenem kell, de egy ügynökséghez már sikerült bekerülnöm. Emellett tökéletesítem az angolom, elkezdtünk Lillával franciául is tanulni,

  nemrég megszereztem az amerikai személyi edző képesítést, versenyzem és borsodi gyerekként a kétkezi munka sem áll tőlem messze, így raktárosként is dolgozom. Egy ismerősöm szólt, hogy egy hónapig kellene pakolni, én pedig szívesen elvállaltam. Volt, hogy egyik nap forgattam, a másik nap meg a raktárban dolgoztam

  – magyarázta a Blikknek Gömöri, nejével ugyan két hetet most Magyarországon tölt, de 2-3 évig nem terveznek hazaköltözni. Az egyetem elvégzése után még minimum egy évet kint kell töltenie, s abban is reménykedik, hogy beindul a külföldi filmes karrierje.

 • Molnár Ferenc Caramel két gyermek, Szofi és Miron büszke édesapja, akiket rajongásig szeret, ugyanakkor nem tagadja: amikor megtudta, hogy a második gyerkőc kisfiú lesz, kicsit megrettent, hogyan fogja tudni őt kezelni, hiszen addig úgy vélte, ő inkább egy igazi lányos apuka, ám egyszeriben minden megváltozott. AMegasztáridei évadának zsűritagját a kisfia teljesen elvarázsolta; az énekes feltehetően ezért is lenne nyitott arra, hogy feleségével, Szilágyi Szilvivel tovább bővítsék családjukat.

  Caramel a TV2 Titkok Ramónával című műsorában elárulta: influenszer feleségével nem feltétlen egyezik a véleményük a harmadik babát illetően.

  Ez nehéz kérdés, mert én azt gondolom, beleférne az életünkbe, de Szilvi úgy gondolja, hogy nem. Szerintem már nem szeretne több gyereket és meg is értem, nem könnyű két gyerekkel

  – szögezte le a Vízió című dal előadója, aki a kicsik körüli teendőkből igyekszik kivenni a részét, akkor ugyanis, amikor lánya, Szofi kicsi volt, kevés időt töltött otthon.

  „Amennyire lehet, kiveszem a részemet a feladatokból. Szofinál, amikor kicsi volt, keveset voltam otthon, folyamatosan turnéztam, koncerteztem, tévéztem. Nagyon sok mindenről lemaradtam, a lányom első szavairól, lépéseiről. Mironnál pont emiatt döntést hoztam: a második gyereknél szeretném a legjobban kivenni a részemet, ott lenni, átélni. Ezt meg tudtam valósítani.”

 • Szeretne kilépni az édesapja árnyékából.

  Az Álommeló és a Cápák között című műsorokból ismert Balogh Levente lánya, Balogh Szimóna nemrég a Best magazinnak adott interjút, melyből kiderült, hogy befejezte a tanulmányait és hivatalosan is okleveles pszichológus lett. Az üzletember idősebb lánya szeptembertől egy kecskeméti kórházba fog dolgozni.

  Azért már tűkön ülnek, hogy végre belevágjak a nagybetűs életbe. Jó, hát megértem. Tanultam három évet, majd újabb hármat, plusz két év mesterképzés. Közben természetesen dolgoztam, voltam több gyakorlaton is. Ha minden jól megy, akkor iskolapszichológus leszek. Később meg szeretnék saját praxist. Ebben is nagyon tudatos vagyok, éppúgy, mint jó apám

  idézi a Story Balogh Szimónát, aki sok hasonlóságot lát közte és az üzletember édesapja között, annak ellenére, hogy teljesen más életpályát választottak.

  „Különben sokban hasonlítunk, még ha más hivatást is választottam. Ez nagy részben szándékos volt. Nem akartam az árnyékában »dolgozni«. És nem is való nekem a kereskedelem. Apa főnöktípus, törtető alkat – megsúgom, Kos a csillagjegye. Én nála sokkal szolidabb, visszahúzódóbb vagyok. Ugyanakkor foglalkozik üzleti tanácsadással is, megvan benne a segítő szándék, tehát ez mindkettőnkben adott” – tette hozzá.