Lehet, hogy mégsem jobb az indián lángos a hazainál?
Bizonyára önök is értesültek arról, hogy egyik olvasónk egy, a magyarhoz megkóstolásig hasonló lángost fedezett fel az arizonai sivatag kellős közepén, és ez a lángos sokkal finomabb, ropogósabb volt, mint a magyarországi.
Tamás, aki az előző lángost tesztelte, 400 kilométerrel arrébb, a Grand Canyon mellett is belefutott egy indián (kár, hogy nem derül ki, milyen indián, mert önmagában az a megjelölés, hogy "indián" kb. olyan, mint az "európai") lángosba. A Flagstaff városkában lévő étteremben azonban vagy nem ismerték, vagy elfelejtették azt a főszabályt, miszerint a lángos csak minimálfeltéttel marad valódi lángos; túlterhelték hússal, zöldségekkel, sajttal meg mindenféle szósszal, úgyhogy
Alig bírtam megenni, és könnyű sem volt, vastag tésztával, kemencében sütve, igazából csak élménynek volt jó.