Salamon
10 °C
14 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Dolph Lundgren
  Dolph Lundgren
  Fotó: Tumblr

  Quentin Tarantino pályája kezdetén Dolph Lundgren Maximális Potenciál című fitneszvideójának gyártásán dolgozott produkciós asszisztensként, közölte a sajtóval barátja és jóakarója Robert Rodriguez. Jó szórakozást, jó fejkörzést!

 • szfe
  Fotó: drMáriás / Facebook

  Új műalkotással jelentkezett drMáriás, író, zenész, képzőművész, az utóbbi időben a magyar politikai festészet koronázatlan királya. A művész Orbán Viktor, Szijjártó Péter, illetve a Gyurcsány-Dobrev házaspár portréja után ezúttal Vidnyánszky Attiláról készített képet. A a Vidnyánszky Attila kiáll az SZFE mellett és az autonómiájáért tüntet Matisse műtermében címet viseli.

  Ó igen, ő is ott volt a tegnap a hatalmas tüntetésen. Saját szememmel láttam. Előttem állt. Virágokkal, tenyérdekorációval és a karjára csavart szalaggal álcázta magát. Megkérdeztem, hogy mit keres ott, mire azt mondta, hogy csak úgy, civilként jött oda, mert a kíváncsiság hajtotta. S, hogy bizony mélyen megrendült a látottaktól, hallottaktól. Azt is mondta, hogy mindezek után a legkevesebb, hogy megváltoztatja a véleményét, hozzáállását, s ezen túl ő is az SZFE mellé áll, s teljes odaadással támogatja a függetlenségét és szabad működését. De előtte még konzultálnia kell a felettesével

  - írta drMáriás kommentárként Facebook-posztjában a kép mellé. 

 • Az Egyesült Államokban javában tart az előválasztás. A szavazás fontosságára számtalan híresség igyekszik felhívni a figyelmet, köztük Jennifer Aniston is.

  A színésznő hosszú posztban jelezte, hogy ő már szavazott, mégpedig a demokrata jelöltre, Joe Bidenre, és ha újra a republikánus Donald Trump kerül az Egyesült Államok élére, akkor veszélybe kerülnek a nők, a beteg idősek, a kisebbségiek, az LMBTQ-közösség tagjai, és a jövő nemzedéke is.

  Utóiratként azt is hozzátette a posztjához, hogy szerinte nagyon nem vicces, ha valaki Kanye Westre pazarolja a szavazatát.

  Nem vicces Kanye Westre szavazni. Nem tudom, hogy mondhatnám máshogy. Kérlek titeket, legyetek felelősségteljesek.

 • Jól nézze meg ezt a képet, mert ilyet nem lát ma a Camp Nouban. Első alkalommal fordul elő ugyanis, hogy a Barcelona és a Real Madrid zárt kapuk mögött kerít sort bajnoki mérkőzésre. A mérkőzés 4-kor veszi kezdetét, sportrovatunk nyomon követi az eseményt. Tartsanak velünk ma délután is!