Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hirtelen ötlettől vezérelve búcsút intett régi életének, s inkább a világot járja egy fiatal vállalkozó. A 28 éves Connor, aki jobb szerette volna, ha vezetéknevére nem derül fény, azzal a Lamborghinivel indult útnak, amelyet lakóautóvá alakított, így a kényelem miatt sem kell aggódnia. A 160 ezer fontért (72,6 millió forintért) vásárolt járműben most már van ágy, tűzhely és hűtő is, amelyre további 24 ezer fontot (10,9 millió forintot) szánt.

  Connor az otthonát is eladta, valamint abból a cégből is kiszállt, amelyet ő maga alapított. Elmondása szerint azért döntött így, mert elvesztette az egyik közeli barátját, de abból is elege lett, hogy 14 éves kora óta napi 18 órákat dolgozott.

  Lehet én vagyok az egyetlen olyan ember a világon, aki egyszerre birtokol egy Lamborghini-t és közben hajléktalan is, de nem bánom

  – viccelődött a férfi.

 • Senkinek nem ajánlja, hogy ezt tegye. 

  A brit-argentin színésznőhöz, Anya Taylor-Joyhoz hasonlóan Köllő Babett is bátran visel extravagáns ruhadarabokat, a legemlékezetesebb kreációiról ide és ide kattintva láthat fotókat. A színésznő azonban csak televíziós szerepléseikor szokott igent mondani a merészebb viseletekre: vannak olyan öltözékek például, amiket soha nem venne fel, sőt, egyes daraboktól teljesen ki tud bukni. Sztárban sztár leszek! mestere ezt a minap Demeter Richárd divatbemutatóján árulta el.

  Ha műsorokról van szó, bevállalós vagyok, de például miniszoknyát vagy rövid nadrágot nem vennék fel soha. Nemrég mutatta a kislányom, hogy óriási divat a háromnegyedes farmernadrág is, ami kimondottan bőszárú. Ettől teljesen ki vagyok borulva, embert nem láttam még, akinek jól állt volna, senkinek nem ajánlom. Ha egyszer fel kellene vennem egy ilyet, nagyon kellemetlenül érezném magam, valószínűleg forgatnék benne egy nagyon kínos videót

  – mondta a Metropolnak Köllő Babett.