Béla
3 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Megan Fox és Machine Gun Kelly között már nem is lehetne forróbb a levegő. A rapper, aki nemrég nyakláncot csináltatott a színésznő véréből, a minap 31 éves lett, amit persze meg is ünnepelt néhány (vagy annál talán kicsit több) barátjával.

  A jeles eseményen egy videó is készült, amelyen éppen felköszöntik, és közben persze egy nagy csók is elcsattan.

  Ami a járványügyi intézkedéseket illeti, sem az ünnepelt, sem a vendégek nem viseltek maszkot a videó készültekor, a torta mellet álló felszolgáló azonban annál inkább elővigyázatos volt.

 • GettyImages-909747
  Fotó: Getty Images / Getty Images Hungary

  Chris Noth, aki Carried Bradshaw nagy szerelmét, Mr. Biget játszotta a Szex és New York sorozatban és a két mozifilmben, a The Kelly Clarkson Showban árulta el, hogy melyik volt a kedvenc jelenete az egész produkcióból. 

  Természetesen az egyetlen, amiben finganak.

  Az első évadban volt az a jelenet, amikor Carrie és Big fekszenek az ágyban és Bradshaw véletlenül elenged egy galambot. 

  És akkor most következzék minden idők legjobb idézete:

  Ragaszkodtam hozzá, hogy én adjam ki a hangot, hogy rendben legyen, mert a fingás szakértője vagyok.

  Innen már nem volt megállás és hozzátette: 

  Nagyon jól sikerült. Majd megpróbálta a paplan alá dugni a fejét, én meg mondtam neki, hogy “Nene. Ne menj oda. Ott vannak a bajok.”

  És, ha még mindig nem győződött meg arról, hogy Nothnak igen kifinomult a humora, akkor jó hírünk van, mert folytatta: 

  Később abban a jelentben egy puki párnát kellett használnom. Mikor felállt, hogy hozzon egy pohár bort, odaraktam a székére. Ráült és akkor “baaa”.

  Noth második kedvenc jelenete viszont ehhez képest már kevésbé epikus, abban már csak egy tóba esik bele Big és Carrie. Amit, mint, ahogy Noth elárulta, csak egyszer volt alkalmuk felvenni, így elsőre tökéletesnek kellett lennie.