Koronavírus adatok

2021. dec. 01.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Elza
3 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • November elején osztotta meg az örömhírt a Rácz-Gyuricza házaspár, hogy gyermeket várnak.

  chrome-capture (23)
  Fotó: RTL Klub

  Időközben egy babaváró bulira is sor került, ahol kiderült, hogy Dóri kislányt hord a szíve alatt, a házaspár pedig már a kislány nevében is biztos, Kamillának fogják hívni első gyermeküket.

  Rácz Jenő most azt is elárulta, hogy mindenképp ott lesz a szülőszobában, hiszen ez egy természetes dolog, és nem kérdés, hogy támogatja feleségét.

  Erről bővebben itt meséltek:

 • Jill Biden Twitter-oldalán mutatta meg, hogyan fest idén az ünnepi dekor a Fehér Házban.

  FFXUDPrX0AM-TWH
  Fotó: @FLOTUS / Twitter

  A tervezésben maga a first lady is segédkezett, aki a hagyományos díszeket választotta, amivel máris több ember tetszését nyerte el, mint Melania Trump újhullámos dekorációja a korábbi években.

  Idén egy különleges részlettel egészítették ki az egyik karácsonyfát, amire eddig nem volt példa. Korábbi elnökök bekeretezett képeivel díszítették fel a fát, így még Donald Trump is ott lehet idén karácsonykor a Fehér Házban.

 • A sitcomból ismert Maggie Wheeler, aki a Jóbarátok Janicét játszotta, TikTokon árulta el, hogy Chandlernek ki mellett kellett volna a sorozatban kikötnie. Annyit elárulunk előre, hogy nem Monica a választott.

  A axwritesongs TikTok felhasználó által megosztott videón ő maga énekli a Jóbarátok főcímdalát, aminek szövegét jelentősen átírta. A fiatal videós arról énekel, hogy ugyan Chandler és Monica együtt marad a sorozatban, ami nagy hiba volt, ugyanis más mellett kellett volna lehorgonyoznia.

  Ekkor jelenik meg a videó vendégszereplője, Maggie, aki csak megerősíti a tiktokkert abban, hogy jobb lett volna egy Janice/Chandler páros a sorozatban.

  Ön szerint ki mellett kellett volna kikötnie Chandlernek?

 • Hamarosan újabb szörnyfilm érkezik a moziba, ami a világ leghíresebb grófja helyett annak szolgájára fog fókuszálni. 

  Az Universal Studios csúfosan megbukott Szörnyverzumának kezdetén, amikor Tom Cruise főszereplésével mozikba küldték az új Múmiát, ami finoman szólva sem aratott osztatlan sikert.

  GettyImages-1354211387
  Fotó: Leon Bennett / Getty Images Hungary

  Ezek után kicsit visszavettek, majd elkészítették Elisabeth Mossal a Láthatatlan embert, ami sokkal kisebb büdzsével operált, ellenben a kritikusok és a nézők is szerették.  Nemrég pedig bejelentették, hogy folytatják a klasszikus szörnyek felélesztését, mégpedig Drakulával. Pontosabban annak csatlósával, Reinfield főszereplésével, akit Nicholas Hoult formál majd meg.

  Azonban nincs Reinfield Drakula gróf nélkül, akit nem más fog eljátszani, mint Nicolas Cage!

  Az új filmről egyelőre annyit lehet tudni, hogy nem veti majd meg a humort, illetve modern környezetbe helyezi át a gróf és szolgája történetét.

  Cage számára nem lesz ismeretlen a vérszívó szerepe, 1998-ban már játszott hasonló karaktert a Vámpír csókja című filmben, ahol legendásan ripacskodása mai napig kísérti a nézőt.