Fábián, Sebestyén
1 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Most épp Kárpáti Rebeka mutatta meg magát retus nélkül Instagram követőinek. A brit Vogueban is megjelent lány mindig is modellkedéssel szeretett volna foglalkozni, de sokszor kapott negatív visszajelzéseket a modellügynökségektől:

  Túl alacsony voltam, túl széles csípőjű és egyáltalán nem voltam az a manöken alkat akiknek bezzeg tucatjába ütköztem szembesítésként minden áldott nap a castingokra menet.

  - írja a posztjában.

  Később rájött, hogy a modell szakma nem teljesen az ő útja, így már nem fél beszélni a tökéletlenségéről. A jövőben pedig igyekszik nagyobb hangsúlyt fektetni arra, hogy ezt Instagram oldalán is megmutassa. 

  Mostanában egyre több tökéletesnek tűnő modell, celeb és influenszer áll ki amellett, hogy a média mennyire valótlan képet mutat az emberek felé, ez a jelenség pedig nagy mértékben felelős a torz önképünkért és az önmagunkkal szembeni irreális elvárásokért is. 

  (velvet)

 • GettyImages-171455164
  Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

  Csak erre az egy alkalomra újra összeáll a New Radicals. Nekik köszönhetjük a méltán híres You Get What You Give című számot, ami nagyjából az összes 90-es, korai 2000-es évekbeli tinivígjátékból ismerős lehet

  A szám egyébként Bidenhez és Harrishez is kapcsolódik. A leendő elnök rákkal küzdő fia hallgatta a dalt betegsége alatt, az alelnök férjének pedig az volt a szokása, hogy erre a számra sétál be a kampánygyűlésekre. 

  A New Radicals 1999-ben oszlott fel, miután a frontembert egy kicsit elsodorta a hírnév, azóta egyáltalán nem voltak aktívak. Mondhatni: csak erre a pillanatra vártak, hogy meglegyen a nagy visszatérés.

 • Connor
  Fotó: Chris Unger / Getty Images Hungary

  Köztudott, hogy a ketrecharcos szeret sokat költekezni, nemrégiben egy kb. 300 millió forintos órával flexelt egy Bentley-t vezetve Instagramján. Most pedig azzal borzolta a 38,4 milliós követőbázisát, hogy a közel 600 milliós karórája nemcsak drága, de obszcén is, mivel egy +18-as kategóriájú, rajzolt kis jelenetet láthatunk a rejtett számlapja alatt.

  A forrást és a képet az óráról itt lehet megtekinteni.

 • A Londoni Múzeumban kap helyet a Donald Trumpról készült felfújható baba, amely több, az amerikai elnök ellen folytatott demonstráción is megjelent – írja a Reuters.

  A héliummal telített léggömb – amelyet közösségi finanszírozásból hoztak létre – először 2018-ban jelent meg London utcáin, amikor Donald Trump az Egyesült Királyságban tett látogatása ellen tiltakoztak a helyiek.

  A léggömb azóta Franciaországot, Argentínát, Írországot és Dániát is megjárta. 

  A Trump-baba tulajdonosai most, az elnök ciklusának végeztével felajánlották a Londoni Múzeumnak, akik elfogadták az adományt.

  A múzeum igazgatója elmondta, hogy a jövendőbeli műtárgy a „tiltakozásgyűjteményt" fogja gazdagítani, ahol többek közt a szüfrazsettmozgalom ereklyéit is őrzik. 

  Azzal, hogy begyűjtjük a bébiléggömböt, megőrizzük az utókornak azt, hogy milyen hangulat öntötte el aznap a várost

  – nyilatkozta Sharon Ament.

  A léggömb alkotói azt hangsúlyozták, hogy bíznak abban, hogy a tárgy emlékeztetőként szolgálhat arra vonatkozóan, hogy miként léptek fel a londoniak 2018-ban a „gyűlöletpolitika" ellen, és arra sarkallhat a jövőben is másokat, hogy ugyanígy járjanak el.

  Örülünk annak, hogy Baby Trump – az amerikai elnökkel együtt – a történelem részévé válik, de nem hisszük, hogy ezzel véget érne a történet

  – nyilatkozta a szervezők egyike. 

  Trump.png