Antal, Antónia
-7 °C
-2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A DK elnöke a Facebook-oldalán tette közzé, hogy ő is beoltatja magát az Európai Unió által elfogadott és engedélyezett vakcinák egyikével. Azt mondta, tiszteletben tartja azokat, akik nem szeretnének élni a lehetőséggel, hiszen ez mindenkinek az egyéni döntése, de felhívta a figyelmet arra is, hogy nem csak a saját egészségünkért felelünk ebben a helyzetben:

  Nem csak magatokra kell vigyáznotok, hanem mindenkire körülöttetek. Akikkel találkoztok a boltban, a metrón, a lépcsőházban. Mindenhol.

  Szerinte mindenki kiválaszthatja azt a vakcinát, amely számára a legmegfelelőbb. Ez most nem politika, ez az élet − tette hozzá.

 • Igencsak komoly hótakaró alakult ki Alpokalján vasárnap virradóra. Az Időkép szerint helyenként eléri a hóvastagság a 10 centimétert, sőt néhol már meg is haladja.

  Kőszegen már szombat este 10 centiméteres volt a hó, és Sopronnál is közelítette a 10 centimétert. A legfrissebb hóvastagság észlelések szerint viszont Ágfalván éjjel fél háromkor már 12 centiméter,

  Tompaládonyban pedig 15 centimétert mértek hajnali 5 óra 19 perckor.

 • Meghökkentő történet látott napvilágot az Egyesült Királyságból: egy 25 éves börtönőrnőt állítottak bíróság elé, amiért a wetherby-i fiatalkorúak börtönében erotikus tartalmú képeket és szöveges üzeneteket küldözgetett a raboknak – írja a The Sun. 

  A képeket rendszerint egy becsempészett mobiltelefon segítségével juttatta el, de az is előfordult, hogy kinyomtatott fotóval lepte meg a fogvatartottakat.

  Az egyébként házas nő az egyik 17 éves rabnak állítólag azt is megengedte, hogy megfogdossa. 

  Lebukása után elismerte a hivatali kötelességszegést. A bíróság előtt azzal védekezett, hogy igen boldogtalan: londoni akcentusa miatt kollégái kiközösítik, alkoholizmusban szenved és a házassága is romokban hever. Ennek ellenére 18 hónapra ítélték.

 • 139393912 3817065844983316 5115076267806190273 o

  A Szegedi Vadaspark szombaton tett közzé képeket a szerelmes vidrákról. A kis állatkák egymás közelében egy kis sétát tettek a medence partján, amit a park dolgozói megörökítettek.

  Még a nap is kisütött

  − írták a bejegyzésben.