Timót, Xénia
3 °C
6 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Eva Mendes tavaly december végén posztolt utoljára az Instagramján, azóta nem sokat hallottunk felőle. A 46 éves színésznő a minap bukkant fel újra, és egy másik oldal gyermeknevelési tanácsát osztotta meg, ami röviden arról szól, hogy fontos, hogy hagyjuk szóhoz jutni a gyerekeinket, a megfelelő tisztelettel ugyanis erőssé nevelhetjük őket.

    A bejegyzés alatt Mendes azt is összefoglalta, miért lépett egyet hátra a közösségi oldalától.

    Az utóbbi időben nem posztoltam, mert az egyik gyerekem azt mondta, túl sokat van a kezemben a telefonom. Tudtam, hogy magára veszi ezt. Még gyerek, persze, hogy magára veszi. Így tesznek mindennel, amíg mi nem tisztázzuk előttük a dolgot. Szóval jókat beszélgettünk, bocsánatot kértem, és megígértem, hogy jobban figyelek majd rá. Rájöttem, hogy csak azért, mert itthon vagyok, nem vagyok mindig igazán velük

    — írta a színésznő, akit sokan támogattak döntésében.

  • Ami az időjárást illeti, nem sok jóra számíthatunk ma, azért a koránkelésnek is megvannak a maga előnyei. Például az, hogy az szél és hó ellenére a reggeli műszaknak része lehetett ebben a felhős, de annál színesebb napfelkeltében, még akkor is, ha a kép elkészülte után szinte rögtön el is sötétült az ég.