Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Volt, aki nem úszta meg feles kilók nélkül az eddigi bentlétet.

  Fotó: RTL
  Fotó: RTL

  A hétfői nappal véget ért a lazsálás és az egészségtelen étkezés a villalakók számára, elkezdődött ugyanis a fitt hét a ValóVilágban, ahol rögtön egy személyi edző ugrasztotta ki sípszóval a versenyzőket az ágyukból. András bával láthatóan nem érdemes packázni, azonnal felsorakoztatta a játékosokat és hűtőjükből egy ládába pakoltatta az összes egészségtelennek ítélt élelmiszereket. Az edző a körülöttük lévő rendetlenséget is szóvá tette, fegyelemre intve a társaságot kitakaríttatta velük az egész villát.

  Később egy mérleg is előkerült a raktárból, amire mindenkinek egyenként rá kellett állnia, az edző pedig elmondta nekik, hogy ki mennyit szedett fel magára a beköltözése óta. Bár többségüknél nem volt akkora a gond, viszont akadtak azért meglepetések. VV Riconak például 104-ről 111 kilóra sikerült felkúsznia a játék kezdete óta, de VV Márió sem volt kibékülve, amikor meghallotta, hogy 76-ról 79 kilóra hízott. 

  Amikor megláttam a súlyomat, hát én le voltam csökönyödve. Nagyon nagy hatással volt rám, őszintén szólva

  – vallotta be később a riportszobában.

 • Ismerje meg a következő Willy Wonkát, egy általános iskolás kisfiút, aki már ezer fontot (azaz négyszázötvenezer forintot) keresett egy édességüzlettel. A 11 éves Luke Scotney súlyos mogyoróallergiás, és az ötletet azután találta ki, hogy nehezen talált olyan édességet, amit meg tudott volna enni. Tavaly év végén indította el a saját márkáját, és máris havi ötszáz fontot keres. A 40 éves anyukája, Michelle Scotney segít neki a rendelések válogatásában peterborough-i otthonukban, és a kisvállalkozó kezdőtőkéjét is ő finanszírozta, de ekkor még nem is sejtette, fiának milyen jó üzleti érzéke van. Anya és fia 50-50 százalékos partnerek az üzletben, de a nyereség nagy része közvetlenül a vállalatba kerül vissza, és további bővítést terveznek az egyéb, allergénektől mentes édességek értékesítésével. Luke szeretne egy raktárhelyiséget is vásárolni, majd végül alkalmazottakat felvenni, hogy saját üzletet nyithasson.

 • Egyelőre nem tudni pontosan, hogy mikor érkezik a Netflixre Eiichiro Oda legendás mangájának élőszereplős feldolgozása, amihez most megkaptuk az első hivatalos képeket is.

  once
  Fotó: Instagram

  Az 1997 óta futó sorozat minden idők legnagyobb példányszámában eladott mangája, megelőzve ezzel a Dragon Ballt is. Eddig 1049 fejezet jelent meg hozzá, a történet főszereplője pedig Minkey D. Luffy, aki kalózbandájával a legendás "One Piece" kincset keresik.

  A Netflix vállán óriási a teher, elvégre az egyik legkedveltebb mangát/animét próbálják meg élőszereplős sorozatba átültetni, ami a Cowboy Bebopnál sem jött össze, így jogosan tartanak attól a rajongók, hogy egy olyan grandiózus sztori, mint a Once Piece túl nagy falat lesz.

 • Le sem tagadhatná híres szüleit Suri Cruise! Katie Holmes és Tom Cruise lánya bizony már-már felnőtt nő: talán sokak emlékezetében még apró kislányként él, Suri áprilisban már 17 éves lesz. 

  Azt, hogy kire hasonlít jobban a minap New Yorkban lencsevégre kapott tinédzser, nehéz eldönteni, hiszen bár messziről édesanyja kiköpött mása, édesapja jellegzetes arcvonásaiból is örökölt bőven.