Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ennek a kritériumnak nem árt megfelelni.

  Néhány fontos kritériumnak mindenképpen meg kell felelnie annak a nőnek, aki Nagy Alekosz szívére pályázik. Az egykori valóságshow-szereplő ugyanis párkereső üzemmódra kapcsolt, de a hölgyek nagyon között válogat, most már zenei ízlés alapján is. Az Ázsia Expressz –Felfedezzük Amerikát! című műsorbeli partnerével, Varsányi Rékával való szakítása után olyan nőre vágyik, aki rajong Zámbó Jimmy zenéiért, és nem bánja, ha az énekes slágereit hallgatják éjszakánként.

  Párkapcsolatot illetően kereső üzemmódban vagyok. Csak olyan nővel találkozom, aki hajlandó velem egész éjszaka Zámbó Jimmyt hallgatni. Profi hangtechnikai berendezésem van, amit direkt azért raktam össze, hogy tökéletes minőségben hallgathassam a Királyt. Nálam ez kardinális kérdés, egy intelligencia-szűrő. Ha a nő a találkozón elkapcsol egy Jimmy-számot, akkor véget is ér a randevú, nekem nincs többé dolgom vele

  – szögezte le a Ripostnak a realitysztár.

 • Felfordul a gyomra attól, ha valaki lusta.

  Rengeteg olyan tudatos vagy tudattalan viselkedés van, ami alááshat egy párkapcsolatot, ezt Drew Barrymore is tudja igazolni. A 48 éves színésznő – elmondása szerint – azért szakított az egyik párjával, mert az túl sokat szunyókált napközben. Az 50 első randi és a Kavarás című filmek szereplője szerint kiábrándító, ha valaki túl sokat lustálkodik, ezért is szakított azzal a férfival, akinek a nevét ugyanakkor nem árulta el.

  Megvan a magam véleménye erről. Volt egy kapcsolatom egy olyan férfival, aki állandóan pihengetett. Rosszul voltam ettől. Állandóan fáradt volt, és ezért állandóan le kellett dőlnie. 

  – árulta el saját műsorában Barrymore, aki az említett adásban Martha Stewarttal beszélgetett. A 81 éves életstílusguru-üzletasszony beismerte, időnként neki is van szüksége egykis pihenésre, mire a színésznő megjegyezte, szerinte az ilyesmi nagyon nem szexi.

  „Szerintem ez a legvisszataszítóbb tulajdonság. Így nem halad az ember a teendőivel. Ez őrültség! Soha életemben nem tudtam szunyókálni. Miért tartom ennyire kiábrándítónak a szunyókálást? Biztos randiztam egy szunyókálóval az előző életemben, és még mindig neheztelek vagy valami."

  (via Female First)

 • Máskülönben függő lenne.

  Noha a közösségi média napjaink egyik legmeghatározóbb társadalmi jelenségének számít, vannak, akik igyekeznek messze elkerülni azt, amennyire csak tehetik. Ezt a tábort erősíti Gisele Bündchenis, aki szerint az idő a legdrágább dolog, ami létezik, ezért nem pazarolja azt olyan dolgokra, mint a közösségi platformokon való céltalan görgetés. A 43 éves szupermodell inkább a gyerekeivel, a 13 éves Benjaminnal és a 11 éves Viviannel van, akiket szintén arra ösztönöz, hogy hanyagolják az Instagramot és a Facebookot.Míg egy felmérés szerint egy ember átlagosan napi két és fél órát tölt a közösségi platformokon, Bündchen állítja: ő heti egyre korlátozta ezt magának.

  Talán egy órát töltök hetente a közösségi oldalakon. Máskülönben függő lennék. Szóval azt hiszem, erre ügyelnünk kell. Az idő a legfontosabb dolog, amink van, a legdrágább kincsünk. Ha pedig tudatosan döntesz arról, mire szánsz időt, értelmetlen dolgokra már nem fecsérled azt

  – mondta Bündchen, aki tavaly vált el Tom Brady NFL-játékostól.

  (via Female First)

 • Elkapta kislányától a rotavírust.

  Elkapta a rotavírus-fertőzést, ezért hagyta el váratlanul múlt vasárnap este a Sztárban sztár leszek! stúdióját Tóth Gabi. Az énekesnő ezt szombat délelőtt egy korlátozott ideig elérhető bejegyzésben tudatta rajongóival az Instagram-oldalán, miután többen is megjegyezték, hogy tiszteletlen volt a műsor versenyzőivel szemben. Az Átkozott nyár című dal előadója azt is elárulta, hogy feltehetően négyéves kislányától, Hannaróza Máriától kapta el a vírust, aki kórházba is került emiatt, s a születésnapját is ott töltötte, de már mindketten jól vannak.

  „Csodás, jó reggelt mindenkinek! Olvastam egy-két cikket, mert az egyik barátnőm kérdezte, hogy látom, miket írtak? Mondom nem, nem láttam. Hát hogy »azért mentél ki vasárnap, mert nem tisztelted meg a versenyzőket, meg háborogtál és eltűntél az adásból« és blablabla. Nem ezért tűntem el. Hanem azért, mert

  gyönyörűen végigment rajtunk ez a rotavírus, amit a gyerek kezdett, és szépen sorban haladtunk. Isteni élmény volt, ellenben csodásan bele fogok férni a holnapi fináléruhámba! De most már mindenki jól van. Vigyázzatok magatokra

  magyarázta a 24 órán át elérhető Instagram-történetében Tóth, hozzátéve. minden szülővel együttérez, akinek óvodába, bölcsődébe vagy iskolába jár a gyerekük . A rákövetkező videójában egyébként már az látható, ahogy elmagyarázza kislányának, miért hagyta ott a stúdiót, tudatván: Hannaróza Mária éppen a „de miért?” korszakát éli.