Géza
1 °C
16 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1176437732
  Fotó: Matt Winkelmeyer / Getty Images Hungary

  A Vanity Fair készített interjút a színésznővel, amelyben az alábbi kérdést is feltették neki:

  Mi az a tulajdonság, ami legjobban tetszik egy férfiban?

  Zendaya rögtön kijavította a kérdést:

  Ami a legjobban tetszik egy emberben… mit szóltok ehhez?

  Több se kellett az internet népének, az emberek rögtön elkezdtek spekulálni, vajon ez azt jelenti, hogy Zendaya igyekezett gendersemlegesen megválaszolni a kérdést, vagy így akart utalni arra, hogy nem csak a férfiakhoz vonzódik. 

  Egyelőre nem tudjuk a választ, de az biztos, hogy a Twitteren már a legnépszerűbb keresések között van a „Zendaya coming out”.

 • Az Igazság Ligája és a Snyder vágás történte lassan megérne egy önálló filmet, ám jó hírek is érkeztek DC háza tájáról, legalábbis várhatóan az lesz, hogy újabb szereplővel egészítik ki a hányattatott sorsú szuperhősöket, méghozzá a Blue Bettle, azaz a Kék Bogár lesz a legújabb tagja az elit csoportnak. Mindezt a The Wrap magazin adta hírül, akik arról is beszámoltak, hogy Angel Manuel Soto rendezi majd Blue Beetle kalandját, a forgatókönyv pedig Gareth Dunnet Alcocer keze munkája lesz, akiről a filmguruk biztosan tudják, hogy a legendás Sebhelyesarcúban működött közre.

 • A színésznőnek van egy webshopja, ami blog is egyben. Ez a The Goop. Itt már korábban is promózott olyan termékeket, amik egészségügyi szempontból minimum megkérdőjelezhetők voltak. Megesett, hogy egy nő nappalijában felrobbant egy intim gyertya. 

  Paltrow most nem az egyik hasonló termékével került a figyelem középpontjába, hanem azzal, hogy megalapozatlan dolgokat állított a koronavírussal kapcsolatban. A színésznő úgy érezte, hogy mivel átesett a fertőzésen, így megtapasztalta magán annak következményeit, hosszú távú maradványtüneteit, ezért az orvosával konzultálva elkezdett egy ketodiétát, amitől szerinte jobban lett. Állítása szerint erre bizonyítéka is van, hisz megfelelő kutatásokat végzett. 

  A brit Nemzeti Egészségügyi Szolgáltató egyik professzora viszont kihangsúlyozta, hogy senki ne kövesse Paltrow példáját, inkább mindenki maradjon az általuk közölt, tudományosan alátámasztott útmutatások mellett. 

  (via 444, Guardian)

 • A Velvet készített egy összeállítást arról, hogy a fellépések és egyéb megjelenési lehetőségek nélkül maradt hírességek most személyre szabott videóüzenetekkel próbálnak némi mellékest keresni. Ezeknek a videóknak pedig ára van.

  Hódi Pameláért 8000 Ft-ot kell fizetni, Csonka Andrásért 20.000 Ft-ot, míg a Barátok közti Vili bácsijáért, azaz Várkonyi Andrásért már 50.000 Ft-ot. 

  De vannak itt még érdekességek.

  Kapcsolódó

  Berki Krisztiántól 50 ezer Ft egy személyes videóüzenet, Dér Henitől 30 ezer, Curtistől 10 ezer

  Ár szerint sorrendbe állítottuk a hírességeket a Sztárüzenet, a Giftshow és a PopCam című oldalak ajánlatai alapján. Nem Berki a legdrágább.