Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az üzletember bevallotta, nem ismerte a nála több mint 20 évvel idősebb színészt, de a nagymamája igen.

    A Sztárbox idei évadában Pachert Balázs és Sánta László játsszák a generációk csatáját. A sneakerek értékesítésével foglalkozó 22 éves üzletember és a 43 éves színész férfi könnyűsúly-kategóriában csap össze vasárnap este, amellyel kapcsolatban Pachert a Fókusz riportjában elmondta: kiütéssel szeretne nyerni a szinkronésszel szemben.

    Őszintén, én tényleg nem ismertem őt, a nagymamám ismerte. Nem tudom, hogy mit várjak tőle, az biztos, hogy én szeretném hozni azt, amit megtanultam az edzőmtől. Agresszív és határozott leszek a ringben, és remélem, hogy egy színvonalas meccset tudok vívni

    – mondta el a fiatal üzletember. A riportban Sánta is megszólal, akinek hasonló céljai vannak: bár a nulláról kezdte a felkészülést, mindenáron győzni szeretne a Sztárboxban.

  • 50 év után állt újra kamera elé a nagymama, de a jelek szerint semmit sem felejtett.

    Képernyőfotó 2024-10-05 - 11.23.25.png
    Fotó: instagram

    Több mint 30 millió megtekintést szedett össze nyár elején Oliver Muhl, egy 20 éves amerikai srác TikTok videója, amelyben megmutatta fiatalként modellként dolgozó nagymamája portófióját. A nosztalgikus fotók, na meg persze Kareen elképesztő kisugárzása rögtön belopták magukat követői szívébe, így többen is azt javasolták neki, állítsa ismét kamera elé 77 éves nagyiját.

    Muhl nemrég is így tett, egy komplett csapatot bérelt fel, hogy profi képek készülhessenek az egykori modellről, a végeredményt pedig újfent közzétette saját oldalán. A videó még az előző bejegyzésénél is nagyobb sikert aratott - a gesztustól elérzékenyült és a feladattól kicsit megszeppent Kareen amint a kamerák kereszttüzébe került, ugyanolyan profin pózolt, mint 40 évvel ezelőtt.

    Ez a projekt nem csak arról szólt, hogy felidézzük a régi emlékeket, de hogy újakat is szerezzünk együtt

    – kezdte a People magazinnak a 20 éves, szintén modellkedő fiú, hozzátéve:

    „A produkciós csapat remekül működött vele együtt. A fodrász és a sminkes olyan megjelenést dolgoztak ki, ami jól tükrözte őt. A ruhái is reflektáltak a személyiségére és az ő korszakára, nagyon különleges volt az egész. Nagyon örült a végeredménynek, tényleg jól megragadták az ő stílusát és eleganciáját.”

    Követői nem hiába szeretnék, ha Kareen újból modellszerződést kapna, szerintük ugyanis egy vétek nem alkalmazni egy ilyen született tehetséget...

  • Győztesként térhetett vissza az All Stars évadra.

    Szombat esténként többek között Gubik Petra is feltűnik a Sztárban Sztár All Stars című show-műsorban, amelynek előző évadát meg is nyerte a fiatal színésznő. Most a Meglepetés magazinnak adott interjút Gubik, és arról is beszélt, milyen érzés volt visszatérni a TV2-s produkció újabb évadában.

    Mint fogalmazott, izgalmas kihívás visszatérni a műsorba, már csak abból adódóan is, hogy mivel már egyszer végigcsinálta, pontosan tudja, mennyi felkészüléssel és energiával jár.

    Kicsit olyan érzés, mintha a kedvenc sorozatom második évada tért volna vissza, azzal a különbséggel, hogy szerepelek benne. Szeretem feszegetni a határaimat, és még mindig képes vagyok izgulni, mielőtt színpadra lépek, de ez nálam azt jelenti, hogy fontos számomra a feladat, és igyekszem a legjobb formámat hozni. Ez tényleg kihívás. De az is szempont, ha már sokat dolgozom, a televízión keresztül legalább eljuthatok a nagyszüleimhez, mert sajnos őket ritkábban látom.

    Gubik nemrégiben leszerződött a Játékszínnel, ahol több darabban is szerepet kapott, így rengeteg a munkája mostanság, de ez egyáltalán nincs ellenére.

    „Számos új feladat talált meg, ami visszaigazolás, hogy jó úton haladok. Nehéz a mai világban önazonosnak maradni, ezért is tartom fontosnak, hogy ne felejtsem el, honnan jöttem, hova tartok, és higgyek magamban. Igyekszem a jóra összpontosítani és a szépből táplálkozni, a kritikát pedig a helyén kezelni.” – tette hozzá.

  • A 41 éves színész nem vágyik a gyermekvállalásra.

    Andrew Garfield az Esquire magazinnak adott interjút legújabb filmje, a We Live in Time kapcsán , amelyben egy apát alakít. Mint kiderült, a 41 éves színésznek ez a szerep nem hozta meg a kedvét ahhoz, hogy saját családot alapítson; elmondása szerint már akkor elbizonytalanodott a gyerekvállalás kérdését illetően, amikor betöltötte 40. életévét.

    Már most is egy fáradt pasi vagyok. Nem akarok emellett fáradt apa is lenni

    – jelentette ki Garfield, hozzátéve, gyermeket vállalni nem lehet meggondolatlanul. A színész azt is számításba veszi, hogy híres emberként ez mivel járna. Mindig úgy hitte, a baráti körében neki lesz elsőként gyermeke, ám végül nem így alakult.

    Nem Andrew Garfield az egyetlen híresség, aki úgy döntött, hogy nem alapít családot: ide, ide és ide kattintva olyan sztárokról olvashat, akik nyomós okból döntöttek a gyermekmentes élet mellett. 

    (via People)