16:00, December 02.
Ghána 0
Uruguay 2
al-Dzsanúb Stadion H csoport
16:00, December 02.
Koreai Köztársaság 2
Portugália 1
Education City Stadion H csoport
20:00, December 02. ÉLŐ
Szerbia 2
Svájc 2
974 Stadion G csoport
20:00, December 02. ÉLŐ
Kamerun 0
Brazília 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Fotó: YouTube
  Fotó: YouTube

  Eredetileg idén nyáron már érkezett volna az új Transformers-film, melyben folytatódik az autobotok és az álcák közötti háború, de egy évvel csúsztatták a premierjét. A Transformers: A fenevadak kora előzetesében visszatér a legendás Optimus Prime, valamint a rajongók kedvence, Űrdongó, aki még saját spin-off filmet kapott. A 2018-as Űrdongó eseményeit is tovább görgető történet főszereplőit Anthony Ramos (Csillag születik) és Dominique Fishback (JProject Power: A por ereje) fogja alakítani. A film előzetesét itt tekintheti meg:

 • Fotó: YouTube
  Fotó: YouTube

  Asterix és Obelix újabb közös kalandba kezdenek a jövőre megjelenő A Középső Birodalom alcímmel érkező folytatásban. Sokak nagy bánatára ezúttal viszont már nem Gérard Depardieu fogja játszani Obelixet, helyette Gilles Lellouche váltja az frenetikusan humoros alakítást nyújtó francia színészt.

  A történet szerint Kr. e. 50-ben a kínai császárnét megbuktatja, majd börtönbe záratja egy áruló herceg. A császárné egyetlen lánya és hűséges testőre a galloktól kér segítséget. Itt érkezik el ismételten a hihetetlen erővel bíró pofonosztó duó ideje, akik örömmel fogadják a felkérést, hogy kiszabadítsák az uralkodót és megmentsék annak országát. Ám miközben útra kelnek a messzi Kínába, egy másik nehézséggel is meg kell birkózniuk: Julius Caesar szintén a császári trónra áhítozik, és az új hódítás reményében ő is a Középső Birodalom felé veszi az irányt. 

  A film második szinkronos  előzetesét alább tudja megtekinteni:

 • Újra szülői áldás elébe néznek.

  Fotó: TV2
  Fotó: TV2

  Debreczeni Zita és Gianni számára nem volt nehézségektől nélküli az útja a szülővé válásig. Az esküvőjük előtt több mesterséges megtermékenyítésen volt túl a pár, miután belevágtak lombikprogramba, viszont csak a tizedik lett sikeres. A TV2 Mokkájában most kiderült, a sztárpár második gyermeküket várja, és már azt is tudják, hogy elsőszülöttjükhöz, Gianfranco Mátéhoz hasonlóan szintén kisfiú lesz.

  „Azt gondoltuk, hogy kislány lesz, mert nem azok a gyötrődései voltak az első időszakban, amilyeneken Gianfi végigvitte az első három-négy hónapban. Amikor viszont megtudtuk, hogy fiú, természetesen nagy volt az öröm. Gianfival most tudatosítjuk, hogy érkezik a testvére. Nagyon sokat mesélünk neki testvéri dolgokról, sokat beszélünk a mi életünkről, hogy nekem is van testvérem, Zitának is kettő” – mondta Gianni Annoni. A teljes beszélgetés alább tekinthető meg:

 • Ez az házaspár 4200 fontért vett egy 1998-as Volkswagen Transportert, hogy életvitelszerűen benne lakjanak, mivel a nem engedhettek meg maguknak egy téglaépítésű lakás bérlését. Eddig ez az elképesztő házaspár ezt a saját hasznukra fordította, és több mint 5000 mérföldet tettek meg Cornwall, Észak-Devon és Bouremouth környékén utazva. A holisztikus terapeuta Lana Rose és médiaszerkesztő partnere, Tomm Dale, mindketten Dél-Devonból származnak, és 2021-ben találkoztak a világjárvány idején, miután feloldották a zárlatokat.

  A pár kezdetben online ismerkedett meg, és sokáig beszélgettek, amíg végre személyesen is találkozhattak. Mindketten imádták az utazgatást, és úgy döntöttek, hogy ezt a kapcsolódást prioritásként kezelik. Hamarosan rájöttek azonban, hogy a Covid utazási korlátozások sokkal tovább tarthatnak, mint amire eredetileg számítottak, ezért úgy döntöttek, hogy megvizsgálják egy régi furgon felújításának lehetőségét, hogy utazni tudjanak az Egyesült Királyságon belül.

  A pár talált egy eladó kisteherautót, amelyet előző tulajdonosai Storkynak neveztek el, és a következő hónapokat a belső tér átalakításával töltötték. Ezzel egy időben Lana és Tomm a megnövekedett bérleti díjak és a jelzáloghitelhez való hozzájutás nehézségei miatt nehezen találtak lakhatási lehetőséget. Havi 1200 font bérleti díjat kínáltak nekik a kis egyszobás ingatlanokért. Miután körülbelül nyolc hónapig próbáltak szállást találni, úgy döntöttek, hogy minden szabadidejüket a furgonban töltik, és szükség esetén a szüleiknél szállnak meg. Így néznek ki a hétköznapjaik: