2024. június 19. 15:00
Horvátország
Albánia
Volksparkstadion II. forduló
2024. június 19. 18:00
Németország
Magyarország
StuttgartArena II. forduló
2024. június 19. 21:00
Skócia
Svájc
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Együtt táncoltak és énekeltek a rajongók.

  Kedd este másodjára is megtöltötte a budapesti Puskás Ferenc stadiont a Coldplay, a kétórás koncert után azonban még mindig akadtak, akik örömmel buliztak volna tovább az angol együttes slágerjeire.

  Így kerekedhetett spontán, de annál hangulatosabb afterparti az Astoria aluljárójában – a Coldplayxtra nevű Instagram oldal 24 óráig elérhető videója szerint a koncertről hazatérő nézők egy utcazenész páros vezetésével közösen énekeltek és táncoltak, a megosztott felvételen épp a Viva La Vida című dal refrénjétől remegett a metróállomás egésze.

  A felemelő videót ide kattintva lehet megtekinteni szerda délelőttig, míg a koncertbeszámolónkat itt olvashatják.

 • Öt évig próbálkoztak férjével.

  Anyai örömök elé néz Tornóczky Anita, aki a Bestnek adott interjúban fedte fel várandósságát. Párjával, Miklóssal már öt éve vágytak egy gyermekre, s hogy álmuk teljesüljön, több mint húsz orvosnál fordultak meg, és kétszer próbálkoztak a lombikkal is. A második sikeresnek bizonyult, kisfiukat decemberre várják.

  „Tudtuk, hogy a magyar jogszabályok szerint bármilyen lombikprogramot csak 45 éves korig kezdhetek el, így abba is belevágtunk tavaly, mert az időkőrláton picit aggódtunk – augusztusban mégiscsak 46 leszek.

  De azt, hogy lesz kisbabám, hogy ő egyszer érkezni fog, éreztem a lelkem mélyén, szóval valójában egy percig sem aggódtam.

   (...) A stimuláció és a hormonpótlás miatt tíz kilót híztam. És mivel már a várandósságom előtt is terhességi tüneteket produkáltam, furcsa volt, hogy azok a beültetés után idővel szűnni kezdtek. Bepánikoltam, és sírva mentem az első ultrahangra, hogy itt biztos nincs gyerek. Az orvosom boldogon felkiáltott, amikor látta, hogy nincs baj… ” – mesélte a műsorvezető, hozzátéve: az első ultrahangfelvételeket még az endokrinológusa is megkönnyezte. 

  Tornóczky pörgős életviteléből is visszavett kisbabája egészsége érdekében, most a nyugalom és pihenés jegyében telnek mindennapjai.

  Jól vagyok, de tény, nagyon vigyázni akarok erre a babára már a fogantatása pillanatától kezdve. Mert az a lényeg, hogy ő a legnagyobb biztonságban legyen. Hozzá képest minden más másodlagos lett. Ezért igyekeztem már a várandósságom elejétől fogva minden olyan faktort minimalizálni az életemben, ami negatív hatással lehetett volna rá. Ez azzal is együtt járt, hogy nagyon tudatosan elkerültem eleinte minden potenciális stresszforrást: gyakorlatilag kiiratkoztam a saját életemből 

  – idézte szavait a 24.hu.

 • Daniel Radcliffe csupán 12 éves volt, amikor a Harry Potter című filmsorozat első része debütált 2001-ben, ezért pontosan tudja, mivel jár a gyereksztárság. A most 34 éves színész nem is véletlenül mondja azt, hogy nem feltétlen szeretné, ha kisfia követné majd őt a pályán.

  Ugyan Radcliffe gyermeke csupán 14 hónapos, a színésznek határozott elképzelései vannak arról, mitől intené óva a fiát. Ő legalábbis nem fogja bátorítani arra, hogy meghódítsa Hollywoodot.

  Csak akkor támogatnám, ha ő is akarja. Nem akarom megfékezni őt abban, hogy színészkedjen, de ha tudna mást csinálni valamit ehelyett, esetleg a kulisszák mögött, akkor sok szempontból sokkal egészségesebb élete lehet. Ha tud úgy színészkedni, hogy közben nem lesz híres, akkor támogathatom őt

  – magyarázta Radcliffe, aki állítása szerint sokkal érzelmesebb, mióta édesapa lett.

  (via Female First)

 • A Bostonban élő Blake és Mary Greenwell álomesküvőjéből egy pillanat alatt rémálom lett. Éppen, hogy egy órája mondták ki a boldogítót igent, amikor a 27 éves nő a bohókás esküvői fotózás alkalmával hirtelen a fejébe vette, hogy milyen jól mutatna a képeken, ha nem ő ugrana újdonsült férje hátára, hanem az az övére. A 160 centis nő fel is kapta a 185 centi magas és 133 kilós párját, akinek súlya alatt a bokája felmondta a szolgálatot.

  Az orvosi asszisztensként dolgozó Mary Greenwell felsikoltott fájdalmában. Azt a napot, aminek élete legszebb napjának kellett volna lennie, végül a kórházban zárta: a játékos fotózás közben ugyanis eltört a bokája.

  A menyasszonyt megműtötték, miközben esküvője, amelyre párjával 7000 dollárt (2,5 millió forintot) költöttek, tovább zajlott: a 150 vendég nélküle partizott tovább. Greenwellék azt mondják, remélhetőleg hamarosan újra megtarthatják a ceremóniát.