Lehel
17 °C
27 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Rachael Towers úgy gondolta, hogy barátjával eltölt egy kellemes délutánt a vízen. Felpattantak a paddleboardjukra, vagyis a Supjukra, aztán elkezdtek evezni. egy idő után úgy döntöttek, hogy napoznak kicst. Ekkor csatlakozott hozzájuk egy fóka. Az állat nem zavartatta magát, simán felmászott a deszkára hozzájuk. Rachael eleinte ugyan félt, attól tartott, hogy a fóka esetleg lekarmolja a fenekét, de rövid idő alatt kiderült, hogy békésen tudnak egymás mellett egyszerre napozni a deszkán.

  Így lett a mezei Supozásból egy életre szóló élmény.

 • Azóta már megbánta, amiket mondott.

  GettyImages-1330939333
  Fotó: Rich Fury / Getty Images Hungary

  A fellépés előtt mindössze pár órával jelentette be a Lollapalooza fesztivál menedzsmentje, hogy vitatható megszólalásai miatt nem tartanak igényt DaBaby amerikai rapper fellépésére, mivel a világhírű fesztivál

  a sokszínűségre, a befogadásra, a tiszteletre és a szeretetre épül

  — ezek pedig nem összeegyeztethetőek az előadó elmúlt napokban mutatott magatartásával.

  DaBaby ellen azután indult népi hadjárat, miután egyik koncertjén olyanokat mondott a tömegnek, hogy

  világítson mindenki a telefonjával, aki nem AIDS, HIV vagy bármilyen más, szexuális úton terjedő betegséggel érkezett, amitől 2-3 hét alatt meghalsz

  majd egyéb, a melegeket kirekesztő megjegyzéseket is tett. A rapper mindezek után Twitteren elnézést kért, ő maga is elismerte, hogy mondandója meglehetősen nyersnek hathatott, majd hozzátette, hogy ezzel senkit sem szeretett volna megbántani, csupán figyelmet felhívni — mindezek ellenére azonban sorra veszíti el jövőbeli fellépési lehetőségeit, illetve megkötött reklámszerződéseit, mely tökéletesen ábrázolja, milyen káros is tud lenni a cancel culture.

 • venom2.png
  Fotó: Sony Pictures Entertainment / youtube

  Kiderül, hogy miért is tud Woody Harrelson karaktere, azaz Cletus Kasady átalakulni Vérontóvá. Majd kiderül, hogy milyen lesz a végeredmény, ami így is csúszott kicsit. Az első részről azt írtuk, hogy leginkább Tom Hardyt érdekelte az egész Venom, ezért is sajnálta, hogy olyan 30-40 percnyit kivágtak a filmből, pont azokat a jeleneteket, amiket a legjobban szeretett.  Mivel a második részben Harrelson is szerepel, ezért talán okkal lehet bízni benne, hogy ez a rész jobb lesz, mint az előző. Persze Riz Ahmeddel se volt baj, aki az első rész gonoszát alakította, de tény, hogy Vérontó az egyik, ha nem a legnagyobb, de kétségtelenül a legikonikusabb ellensége Venomnak.

 • Természetesen ez is a Jóbarátokhoz köthető. Courteney Cox világított rá egy szülinapi üzenetben arra a dologra, ami lehet, hogy eddig senkit sem izgatott, de mostantól garantáltan fog.

  jobaratok.png

  A Jóbarátok Monicája felköszöntötte a sorozatban szereplő kollégáját, barátját, Lisa Kudrowt. Szép szavakat intézett hozzá, hogy mennyi örömöt hozott az életükbe, és így tovább. A szülinapi üzenet végén viszont felteszi a kérdést, hogy sikerült-e rájönnie valaha, hogy mivel etettik a büdös macskát?

  Ugye? Hát mivel? Hisz erről énekel Phooebe, hogy

  Büdös macska, büdös macska mivel etetnek téged?

  Lisa Kudrow reagált is az üzenetre, de válasszal nem tudott szolgálni, csak megerősítette a tényt, hogy ez itt az úgynevezett 20 millió forintos kérdés.