Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Jelenleg az egyik legnépszerűbb műsornak számít a Netflixen a Jeffrey Dahmer történetét feldolgozó 10 részes minisorozat, ami az amerikai sorozatgyilkos brutális tetteit mutatja be kendőzetlenül.

  katdahmer
  Fotó: YouTube

  A sorozat miatt az emberek újra felkapták az 1994-ben meggyilkolt Dahmert, aki a popkultúrában is megjelent az elmúlt 30 évben.  A Milwaukee Kannibál, aki 1978 és 1991 között 17 fiatal férfi és fiú haláláért felelős, Katy Perry egyik számában is felbukkan, emiatt pedig az internet népe rendesen beleállt az énekesnőbe. A 2013-ban megjelent dalban, amiben Juicy J. One is rappel, sokak szerint romantizálják Dahmert, ez pedig az emberek szemében ízléstelen és tiszteletlenség.

  „Ő egy igazi bestia, úgy hívom, hogy Karma, aki megeszi a szíved, akár csak Jeffrey Dahmer”

  A dal közel 10 éves, de eddig érdekes módon senkinek nem tűnt fel, hogy Dahmer is szerepel benne, ehhez képest most mindenki sértve érzi magát emiatt.

  „Még mindig felzaklat, amikor hallom a Dark Horse számot, ilyenkor megkérem a lányomat, hogy kapcsolja el. Annyira tiszteletlen az áldozatok családjával szemben.” – írta valaki Twitteren.

  „Nem is tudtam múlthét előtt, ki az a Jeffrey Dahmer, de most, hogy tudom, mit művelt, szerintem Juicy J.-től beteg dolog, hogy embereket vett rá arra, különösen gyerekeket, hogy ezt énekeljék. Katy Perry pedig szintén beteg, hogy jóvá hagyta a dalszöveget.”

  Akadt olyan is, aki szerint Perry-éknek illene elnézést kérniük a dalszöveg miatt.

 • A legnagyobb Parlamenten kívüli párt ózdi szervezete felavatta „Európa legdrágább buszmegállóját” az ózdi Sajóvárkonyban – tudtuk meg az MKKP közösségi oldaláról.

  Az egyik kommentelő szerint ez a megálló annyira szép lett, hogy még a Holdról is látszik.

 • A brit énekes szerint őrült buli várható majd.

  Ahogy minden évben, úgy idén is élőben szurkolhatnak az angolok kedvenc NFL–csapataiknak, hiszen ezúttal is Londonba látogat néhány meccs erejéig a bajnokság. Nem csak a Super Bowlnak, de ezeknek a mérkőzéseknek is presztízs értékű része a félidő alatti koncert, amelyről most többek közt Yungblud gondoskodik majd.

  A még mindössze 25 éves, de már több szakmai díjjal is büszkélkedhető észak–angliai énekes az október 2.–ai, Minnesota Vikings – New Orleans Saints meccs szünetében lép majd fel, amiről Facebook oldalán számolt be nemrég.

  „Őrületes lesz” – ígérte Yungblud, aki várhatóan ezúttal is hű marad majd stílusához, és egy extravagáns műsorral áll a színpadra.

 • És ahogy az lenni szokott, a mémek is megjelentek már.

  Tömérdek új színésszel érkezett meg vasárnap a Sárkányok háza legújabb része, a sorozat ugyanis 10 évet ugrott előre az időben, így valamennyi karakter idősebb megformálót kapott. A korábbi epizódokban tipegőként látható Aegon Targaryennel is ez történt, a herceg szerepét Ty Tennant, David Tennant 20 éves gyermeke vette át.

  Az első nagyobb produkciójában debütáló fiú rögtön ismerősnek tűnt a legtöbb nézőnek, híres apja helyett azonban valaki egészen másra emlékezteti egyhangúan a rajongókat: Finn Wolfhardra, a Stranger Things sztárjára.

  El is lepték az internetet az erről szóló mémek, sokan már most Mike Targaryenként emlegetik a szereplőt, míg mások azon poénkodtak, hogy Tennant igazából Wolfhard, csak ellopta Daenerys első évados parókáját.  

  „Az agyam tudja, hogy nem ő az, de a szemem nincs meggyőződve erről” – fogalmazott az egyik twitterező.