Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Azért nem vállalta el őket, mert jelenleg másra szeretne koncentrálni.

  Hajdú Péter idén tavasszal indította el a Youtube felületén önálló csatornáját, a Frizbi TV-t, szeptembertől pedig az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorával egészült ki a struktúrája. A műsorvezető nemrég a Best magazinnak adott interjút, ahol elárulta, továbbra is jó kapcsolatot ápol a két nagy kereskedelmi csatornával, bár már nincs náluk műsora. Szerepelni viszont annál többet hívják, amit ő eddig mind visszautasított:

  Ahogy a TV2-nél, úgy az RTL-nél is van kedvenc műsorom. Előbbinél a Dancing with the Stars, az utóbbinál a Sztárbox, és mindkettőbe kaptam meghívást. Nem vállaltam, de nézem. Most a saját műsoraim élveznek prioritást. Mindig is a magam ura akartam lenni, ez 48 éves koromra össze is jött. Az elődeimet figyelve, látva, azért bíztam a magam sikerében is

  idézi a 24.hu a tévést. Hajdú mondandójával utalt többek között Friderikusz Sándorra, aki már szintén a legnagyobb videómegosztóra gyárt tartalmat. Vele kapcsolatban elmondta, tiszteli, fiatalkorában felnézett rá, később sokat dolgoztak együtt, mostanra azonban semmilyen kapcsolatuk nincs.

  Nem vagyok vele beszélő viszonyban. Semmilyen kapcsolatom nincs vele. Egyébként Friderikuszt elképesztően nagyra tartom mint televízióst, és azt nem lehet tőle elvenni, mekkora tehetség, mint ahogy azt sem, mekkora hatással volt rám. Mert ha ő nem lett volna tévés, lehet, én sem leszek az. Viszont emberileg egyáltalán nem jövünk ki egymással. Nyilvánvalóan ezért nem is keressük a másikat.

  Hozzátette, az utolsó beszélgetésükről nem kíván nyilatkozni, de „nem volt kellemes”.

 • Sokat utazik, hogy láthassa a férjét.

  Orosz Barbara idén március óta éli a boldog házasok életét, de nem teljesen hétköznapi értelemben: mivel a műsorvezető férje francia, a kezdetektől fogva távkapcsolatban élnek. Mokka háziasszonya azt is elárulta , hogy szerelme, Flor diplomataként dolgozik, ezért most is a világ egy távoli pontján tartózkodik, de havonta egyszer mindig sort kerítenek egy találkozóra, aminek minden percét igyekeznek kihasználni.

  „Többet vagyunk külön, mint együtt, de mi ezt vállaltuk. Eddig is kétlaki életet éltünk, és ezután is azt fogunk. Mi több, ha lejár Flor kiküldetése – amiből már fél év le is telt –, akkor is több bázisunk lesz. Nem kérdés, ha tehetnénk, minden szabad percünket együtt töltenénk. De mi

  annak is örülünk, hogy minden hónapban láthatjuk egymást élőben is, nem csak az esti videóhívásokban. Egyébként mindig tudjuk, merre jár a másik, mit csinál éppen. Az pedig mindig rettentő izgalmas, hogy mely ország mely városában lesz a következő 'randink'. Igaz, a légitársaságok egy vagyont kaszálnak rajtunk.

  Azonban minden pénzt megér, hogy lássuk egymást. Ráadásul az utazások alkalmával annyi közös élményt szerzünk, annyi időt töltünk együtt – és most a minőségi időről beszélek –, amiért csakis hálásak lehetünk” – fogalmazott a Best magazinnak Orosz.

 • Egy darabig nem is szeretne utazni emiatt az énekes.

  A Reggeli vendégeként indította a napot Peter Srámek, ahol az énekes beszámolt a kéthetes floridai útjáról. Az Egyesült Államokból hazafelé tartó repülőútján viszont turbulenciába került a gépük, ami alaposan megrémítette a zenészt:

  „Elsősorban néztem az ott dolgozó embereket, hogyan reagálnak. Láttam az arcukon, hogy valami nincs rendben, meg voltak ijedve. Voltak, akik sikongattak körülöttem. Azt hittem, hogy ottmaradok, esküszöm, nem akarom túlzásba vinni. Egy dolog jut ilyenkor az ember eszébe: nem az, hogy baj lesz, hanem mit fognak mondani otthon... Még most is, ahogy erről beszélek az jön rám, hogy én egy darabig nem fogok repülni.” – fogalmazott.

  Amerikai útján Srámek a tengerentúli rajongóinak adott több koncertet, akik állítása szerint nagyon élvezték a műsort, sőt, kívülről tudták A Király című sorozatban elénekelt dalokat. 

 • Szerinte kicsit a magyar Tom Cruise-nak is gondolja magát.

  Rékasi Károly azt mondja: azért bólintott rá a Farm VIP című műsorban való szereplésre, mert meg szerette volna tapasztalni, milyen is egy valóságshow, de nem feltétlen csak jó élményekkel gazdagodott a forgatáson. A 61 éves színész már rögtön az első adásban sírva fakadt, mert nem boldogult egy matematikai feladattal, nem sokkal később pedig feszült helyzetben találta magát az egyik csapattársával, Szabyesttel. A köztük lévő ellentét adásról adásra mélyül, a Barátok közt egykori szereplője ki is mondta, hogy szerinte az énekes kártékony, ami a csapatversenyt illeti.

  Rékasi Lakatos Leventével is konfliktusba keveredett, aki nem titkolja, mi a véleménye a szinkronszínész stílusáról.

  Nem tudtunk rajta kiigazodni, mindig valamilyen szerepet öltött magára, és úgy éreztem, ritkán volt őszinte. Szerintem ez valamiféle szakmai ártalom lehet. Benne ragadt kicsit Bartha Zsolt karakterében, kicsit a magyar Tom Cruise-nak is gondolja magát, lévén ezer éve ő a szinkronhangja. Pedig jó lett volna őt magát, Rékasi Károlyt megismerni. Számomra taszító volt, hogy az érdemeit hangoztatva bírálta például Szabyt. De kérdem én, pontosan mire osztja az észt? A 23 évnyi Barátok köztre?

  – nyilatkozta a Story magazinnak Lakatos, az általa elmondottakról pedig Rékasit is megkérdezte a lap.

  „Ha véleményezném ezt a két fiút, azzal gyakorlatilag a kakát ölelem magamhoz, és magam is kakaszagúvá válnék, amit nem akarok. Méltatlan lenne hozzám. [...] Soha nem szabad elfelejteni, hogy egy vélemény fontos, de még fontosabb, hogy ki az, aki formálja. Én ezért nem foglalkozom velük” – szögezte le a színész.