Koronavírus adatok

2022. jan. 28.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Károly, Karola
0 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Közel kétmillióan látták lyjones0 TikTok videóját, amin rajtakapja férjét, ahogy más nőket nézeget.

  férj
  Fotó: TikTok

   „A férjem elfelejtette, hogy van egy erkélyünk” címmel töltötte fel a leleplező videót, amin azt látni, ahogy a férfi nőkről néz képeket és videókat, illetve az egyik nagyon is felkeltette az érdeklődését, amihez vissza is tekert később.

   „Hagyd már békén, nem birtoklod!” – írja az egyik kommentelő, akihez többen is csatlakoztak, mondván semmi rossz nincs abban, ha egy férfi ilyet tesz.

   A videó egyébként felvetette a kérdést, többekben, hogy igazából őket nem zavarja, ha a férjük megnéz más nőket a neten, és miért olyan nagy probléma ez, hiszen nem megcsalja a párját.

  Persze bőven érkeztek olyan kommentek is, akik szerint ez igenis rossz, mondván a feleséggel szemben nagyon tiszteletlen dolog.

  Önt zavarja, ha párja megnéz másokat?

 • A 76 éves country énekesnő 55 éve ment hozzá Carl Deanhez, akivel állítása szerint még mindig kiegyensúlyozott a házasságuk.

  GettyImages-518927666
  Fotó: David Becker / Getty Images Hungary

  Sokan kíváncsiak a hosszú és jó házasság titkára, ezért Dolly Parton az ENewsnak adott interjúban megosztotta néhány praktikáját, hogyan őrzik meg a tüzet még ennyi év után is.

  Szeretek kiöltözni Carlnak. Minden nap sminkelem magam, és rendbe hozom a hajam, mert azt gondolom: 'Nos, az egész világ, és mindenki más is látja, hogy ki vagyok öltözve, és nem fogok csak úgy hazamenni, és csak úgy rávetni magam. Senki sem akar egy slampos nővel smárolni! Nekem fontos, hogy olyan jól nézzek ki, amennyire csak tudok. Azt hiszem, ez segít, hogy a dolgok pikánsak maradjanak.

  Dolly tavaly nyáron is kitett magáért, ugyanis férje születésnapjára újraalkotta 1978-ban megjelent ikonikus Playboy-címlapját. Az énekesnő ajándéka nagy meglepetés volt a rajongók számára is, hiszen évek óta egyikőjük sem oszt meg részleteket a házasságukról.

  Emiatt két évvel ezelőtt felröppent a hír, miszerint Carl valójában nem is létezik.

 • Ott vannak, mégsem fogjuk fel, hogy láttuk őket.

  A szubliminális üzenetek (subliminal messages) olyan képek, amik a tudat számára szinte érzékelhetetlenek, de mégis hatással lehetnek ránk.

    A filmekben, reklámokban sokszor élnek a készítők ezzel a módszerrel, legtöbbször pedig észre sem vesszük, hogy egy oda nem illő dolgot is bevágtak egy-egy jelenetbe.

   

  A szubliminális üzenetekről 1980-ban jelent meg egy könyv Bryan Key tollából, ami „A kagylók orgiája és más tudatbefolyásolók,  amiket a média használ viselkedésünk uralására ” címet viseli.

  Ebben azt taglalja, hogy a reklámok szexuális tartalmú üzenetekkel uralják az emberek viselkedését, amit a „SEX” szó ételekben, és egyéb hétköznapi dolgokban való elrejtésével érnek el.

  Ezek konkrétan olyan képkockák, amik másodpercekre bukkannak fel, az ember pedig fel sem fogja, hogy mit látott.

   

  A YouTube tele van olyan videókkal, ahol ilyen rejtett üzeneteket fednek fel, ilyen például a Harcosok klubja befejezése, ahol a film végén egy férfi péniszét mutatják, de a Disney meséiben is előfordulnak érdekes képkockák.

 • Ma öt éve órákon át több méter széles korcsolyázó embertömeg kötötte össze a Balaton két partját Badacsony és Fonyód között, mintegy 6 kilométer hosszan. Amikor Kardos Gábor kitalálta a Balaton-átcsúszást, nem sokan hittek a megvalósíthatóságában, és a szervezők száz embernél többre nem is számítottak. Végül nagyjából tízezren vágtak neki a távnak, a tó közepén spontán piknik alakult ki.

   Európában egyetlen nagy tó sem szokott befagyni, és ehhez hasonló jégtúra, tömeges átkelés ilyen extrém távon leginkább csak a Balatonon lehetséges – amennyiben lesz még valaha sportolásra alkalmas jég.