Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kozso néhány évvel ezelőtt ismerkedett össze jelenlegi szerelemével, akinek bár kilétét továbbra is homály fedi, de most mégis többet tudtunk meg. Titokzatos párjával az énekes boldogabb, mint valaha, akivel tökéletesen kiegészítik egymást: nem csak a magánéletben, de a munkában is összhangban vannak. Kedvese a fellépések szervezésétől kezdve a színpadi megjelenéséig, a nemzetközi galériákban való kiállításokig mindenben segítségére van.

  Amióta a kedvesem, igazi szép szerelmem mellettem van, minden sokkal könnyebb. Őrülten szerelmesek vagyunk, szebbek a nappalok és az éjszakák, jobb a levegő, a fény, az ízek, az illatok, a világraszóló érzések. De művészemberként szükségem is van az én múzsámra. Én a szerelemből táplálkozom, ezért élek, hogy aztán az érzéseimet kiénekeljem, és vászonra fessem magamból az emberiségnek. Szürrealista módon fejezem ki önmagam. Most újra színesben látom a világot, örök hálát érzek a lelkemben!

  – mondta Kozso, aki láthatóan fizikailag és lelkileg is egyensúlyba került az utóbbi időszakban. Az énekes kilenc évvel ezelőtti agyvérzése után csak hosszú rehabilitációt követően tudott felépülni, viszont nem sokkal később egy autóbalesetet is szenvedett, amelynek során eltört a gerince.

  „Az őrangyalaimnak hála, fantasztikusan jó állapotban vagyok, pedig nem sok esély volt arra, hogy két agyvérzés és az egy hónapig tartó kóma után egyáltalán életben maradok. Az utóbbi években még többször megnyitotta Hudák professzor (dr. Hudák István – a szerk.) a koponyámat, hogy meggyőződjön arról, minden rendben van-e az általa kifejlesztett speciális anyaggal. És szerencsére igen, tökéletesen jól vagyok. Most akár már száz évig is élhetek.”

  – nyilatkozta a zenész a Story magazinnak, amit a Blikk szemlézett.

 • Egy idős hölgy kívánsága teljesült, amikor 80. születésnapját egy férfi táncosokból álló cowboyshow-val ünnepelte az idősek otthonában. A 44 éves Katie Ingram egy profi tánccsoport segítségét kérte, hogy édesanyjának, Barbarának vad születésnapot rendezzenek.

  A 28 éves Lexy Burke, a Ranch Hands Cowboylesque koreográfusa és megalkotója elvitte legsármosabb fellépőit, hogy emlékezetes születésnapi számot adjanak az otthon lakóinak. Burke szerint az egész otthon felragyogott, és a hölgyek nem tudtak betelni a számmal. A társulat az egyébként szokásos bár- és éjszakai klubkörnyezetet tehát az idősek otthonára cserélte, és a számukat az érettebb közönség számára kissé szalonképesebbé változtatták. Persze így is imádták, ami mindenkinek emlékezetes ünneplés maradt.

 • Jar Jar Binks alakítója, Ahmed Best egy senki által sem várt cameóban tért vissza a Star Wars-univerzumba a Mandalóri című sorozat legutóbbi epizódjában. A Star Wars: Baljós árnyakból megismert, sokak által kritizált gungan karaktere helyett viszont Best egy Kelleran Beq nevű jediként volt újra látható.

  A negyedik részben – melynek címe A lelenc – a színész rövid időre megjelenik egy visszaemlékezésben a 66-os parancs pillanatában. Az epizód jelenetében az látható, amint a klóncsapatok rajtaütnek a Jedi Renden, és kegyetlenül lemészárolnak szinte mindenkit. Itt kiderül ki, hogy az általa alakított lovag mentette meg Grogut a Jedi-templom ellen irányuló támadástól, és vele menekültek el egy hajón.

 • Sebestyén Balázsék a celeblét rejtelmeiről elmélkedtek.

  Sebestyén Balázs és műsorvezetőtársai a Balázsék című rádióműsorukban a celebek társadalmi megítéltségéről beszélgettek az Ázsia Expressz negyedik évadának szereplői kapcsán. Többek közt szóba került az is, hogy az idén Dél-Amerikából jelentkező kalandreality lesz az első számottevőbb műsor, ahol a sokáig mellőzött Alekoszt újra szerepeltetni fogják. Az egykori VV-játékos már az odaútján borzolta a kedélyeket, de a rádiósok éppen a megbotránkoztató kijelentéseiben vélték felfedezni a különbséget a mostani valóságshow-k szereplőitől. 

  Gondold el, celeb vagy; én nem hívom őket megélhetési celebnek, mert nem kell különösen nagy munkát csinálni, ő abból él, hogy celeb. Elmész egy Trollba, kicsit elmész TV2-műsorba, elmész egy Gyertek át!-ba, eljössz hozzánk. Úgy szedsz össze havi 3-4-5 millió forintot, hogy igazából magadból élsz. Oké, hogy ugyanaz az 50-70 arc pörög, de hogy ebből milyen klasszul meg lehet élni…

   – fejtette ki Sebestyén, aki úgy véli, az életforma mostanra igazi hivatás lett. –

  Nem úgy értem, mint egy orvosi vagy mérnöki hivatás, de nem nézem le őket, mi is belőlük élünk. […] A nézők se unnak rájuk, igény van rá. Az összes műsor 60 százalékban celebekkel tervez: reality, főzős műsor, táncos műsor, éneklős… az van, hogy bődületes mennyiséget szív fel a piac. Nagyon jól megélsz ebből, érdekes hivatássá vált

  – vélekedett a rádiós, hozzátéve: teljesen megérti a jelenséget, hogy miért akarja sok fiatal az influenszerlétet hivatásának választani.

  „Értem a mai fiatalokat, akik azt tűzik ki célul, hogy ezt akarják csinálni. A celeb követendő példa lett, jó megélhetési tényező. Könnyen keresnek sok pénzt, posztolgatnak, elmennek ide-oda, miért ne akarnék ez lenni? Ez fura módon érték lett. Egy működő modell” – hangzott el az adásban.