Eszter, Eliza
EUR 383,02 Ft
USD 357,11 Ft
14 °C
24 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A friss házasok nem unatkoznak.

  kenner
  Fotó: Instagram

  Kourtney Kardashian és Travis Barker nemrég összeházasodott, a páros pedig máris belevetette magát az izgalmakba, ugyanis legutóbb Portofinoban kapták le őket, amint ruhában ugrottak le a yachtukról.

   Sokan egyébként már unják a párost, illetve többeknek feltűnt, hogy még soha nem látták Travis Barkert mosolyogni.

 • A 18 éves Dor Bahadur Khapangi bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe, mint a világ legalacsonyabb férfi tinije.

  A Nepálban élő fiatalember mindössze 73 centi magas és 2004-ben született.

  A Rekordok Könyve szerint, a legfiatalabb nőnemű tinédzser egy indiai lány volt eddig, akit Jyoti Amgenak hívnak, jelenleg 28 éves és szerepelt több amerikai talkshowban, illetve az American Horror Story: Freak Show-ban is feltűnt 2014-ben.

 • „Te nem olyan vagy, mint a többi isten, akit megöltem” – hangzik el a Thor – Szerelem és Mennydörgés új előzetesében a mondat Christian Bale szájából, aki egészen brutális átalakuláson esett át, ismételten.

  thor
  Fotó: YouTube

  Az új trailer sokkal jobbra sikerült az előzőnél, itt már kicsit jobban képben lehetünk, hogy mégis milyen mozira számítsunk a Marvel nyári blockbusterétől. 

  Az Amerikai Pszicho és a Sötét Lovag trilógia sztárja ezúttal Gorr, az istenölőt fogja alakitani, akinek külseje egészen rémálomba illően sikerült és fogadalma szerint, mindent megtesz azért, hogy az összes istent eltüntesse a földről.

 • O-ó...

  Képernyőkép 2022-05-24 115322.png
  Fotó: @VerdeSelvans / Twitter

  Felettébb szerencsétlenül alakult egy hongkongi család egyszerű bevásárlása, a gyerekek ugyanis összetörtek egy gigászi méretű porcelánszobrot — melynek értéke nem meglepő módon csillagászati méretű. 

  Az aranyszínű szoborért 52 800 hongkongi dollárt (kb. 2,4 millió forintot) kértek volna el, a család azonban kapott egy kis kedvezményt a baleset miatt, így csak 33 600 hongkongi dollárt, azaz átszámolva körülbelül 1,5 forintnyi összeget kellett megtéríteniük.