Erik, Alexandra
EUR 383,25 Ft
USD 365,16 Ft
9 °C
23 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Bár nagyon szerette volna, a haditengerészet végül nem egyezett bele.

  GettyImages-998449832
  Fotó: John Phillips / Getty Images Hungary

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, már csak pár napot kell aludni a legújabb Top Gun-mozi premierjéig, melynek főcímdalát Lady Gaga énekli, a főszerepet pedig természetesen Tom Cruise játssza. 

  Mint az az egyik előzetesben is látható, Cruise egy F-18-as vadászgépet vezet, melynek értéke közel 70 millió dollár (kb. 25 milliárd forint), és bár a színésznek viszonylag nagy tapasztalata van a repülőgép vezetés terén, a haditengerészet ennek ellenére sem egyezett bele a vezetésbe. Döntésüknek oka végtelenül egyszerű volt: a vadászgép értéke túl nagy ahhoz, hogy olyan vezesse, aki nem kapott előtte megfelelő képzést – ilyenben pedig Cruise nem részesült, írja a Daily Mail

  A jelenetet tehát egy kis mókolással oldották meg, Cruise azonban az utastérben már helyet foglalhatott, de még ehhez is egy kiképzésen kellett részt vennie. 

 • Fiona Hill, az Amerikai Nemzetbiztonsági Tanács volt tagja egykor Donald Trump tanácsadója volt orosz ügyekben, és ilyen minőségében részt vett egy munkavacsorán Vlagyimir Putyinnal. Ennek részleteit elevenítette fel a BBC Sounds Desert Island Discs című adásában, amelyben nem csak diplomáciai titkokról rántotta le a leplet.

  Hanem arról is, hogy Putyinnak furcsa szaga van.

  „Nem használt parfümöt, de olyan illata volt, mintha a mosógépből lépett volna ki. Mintha éppen egy speciális fürdetésen esett volna át” – magyarázta Hill.

  De nem ez volt az egyetlen furcsaság:

  • Putyin egy kortyot sem ivott és egy falatot sem evett a vacsorán.
  • Nem szemüveges, ezért hatalmas kártyákat tettek elé, hogy tudja, ki kicsoda, és kinek mit kell mondania.
  • Bár alig volt észrevehető, de rángatózott az arca.

  Hillnek emellett még Putyin remekül szabott öltönye és méregdrága órája szúrt szemet, illetve az, hogy a megbeszélés alatt tudomást sem vett róla.

 • Sokkolta követőit a rapper.

  Azt, hogy miért pont a lila szín lett a nyerő ugyan nem magyarázta meg, az indokot azonban nem különösebben nehéz kitalálni. Curtis hatalmas Újpest-rajongó, a csapat színe pedig a lila, így biztosan állíthatjuk, hogy többek között ez is közrejátszhatott a színválasztásban. 

  Mindenhol csak a lila! Indulhat a fesztivál szezon

  – írta Instagram-oldalán a fotóhoz a rapper, melyen egy szivarral a szájában pózol egy jakuzziban. A fotót alább tekintheti meg: 

 • A szerelem nem ismer akadályt, vagy ha mégis, akkor megtalálja a kiskaput. A 37 éves Amanda Baron négygyermekes anyukaként is tinilányokat megszégyenítő elszántsággal rajong Ed Sheeranért, olyannyira, hogy bálványa miatt még egy ötödik gyermeket is bevállalt – az énekes hasonmásától.

  Amanda a piacon elérhető legjobbat választotta, a 27 éves Ty Jones életvitelszerűen Ed Sheeran-hasonmásként űzi az ipart, esküvőkön, bulikon lép fel. Egy ilyen szereplésén ismerkedtek meg, a többi pedig jött magától.

  Mindig is szerettem volna egy vörös hajú férfival randizni, és most a legjobbat sikerült kifognom– leszámítva persze az igazi Edet

  – magyarázta a Sunnak Amanda, aki júliusra várja gyermekét.

  A babának már most Ed Sheeran-dalokat játszanak, csak hogy tudja, mi vár rá. Ő pedig a leendő apuka, Ty Jones, hivatásos Ed Sheeran-hasonmás: