Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Aligha lehetne már boldogabb a rapper.

    PAP 1105
    Fotó: Papajcsik Péter / Index

    G.w.M és felesége, Kulcsár Edina családja hamarosan nyolcfősre duzzad, mivel az influenszer második közös gyermeküket hordja a szíve alatt. Az egykori szépségkirálynőhöz hasonlóan a rappernek is előző kapcsolatából két gyereke született, Melanie és Márk. Utóbbi kisfiú a napokban ünnepelte negyedik születésnapját, amely jeles napról az édesapja Instagramján a következőket írta:

    4 éves lettél, gyönyörű hercegem! Imádlak nagyon, és hatalmas boldogság vagy az életemben! Hálás vagyok Istennek, hogy az én babám vagy, nem lehet szavakba önteni, hogy mennyire szeretlek! Furcsa, hogy ugyanaz vagy, mint én, de nagyon jó érzés ez is!! Nagyon büszke vagyok rád, Fiam! Isten éltessen drága szerelmetes fiam!! 

    – olvasható G.w.M posztjában, aki egyébként a nemrég megjegyezte feleségénének, hogy nagyon örülne annak, ha a kedvéért szőkére váltana.

  • A színésznő elárulta, mit gondol az anyaságról.

    Törőcsik Franciska nem szívesen teregeti ki a magánéletét, mert úgy véli, ezt nem tudja „jóízűen megosztani”, annyit azonban megfogalmazott a Palikék Világa by Manna adásában, hogyan áll a családalapítás kérdéséhez. A 34 éves színésznő számára a család maga nagyon fontos, ám a gyermekvállalást némileg önző dolognak is tartja, jóllehet örülne annak, ha egyszer anyai örömök elé nézhetne.

    „Azt gondolom, hogy én, ha ez megadatik nekem, akkor nagyon jó anya leszek, mert – nehogy ez legyen a főcím – a cicáimmal is nagyon jól bánok, és nagyon büszke vagyok rá. Nyilván ez csak az elő-elő-előszobája egy gyereknek. De azt gondolom, hogy egy nagyon nagy dolog, ha valakinek megadatik, hogy lehet egy gyereke.

    És nyilván egy rohadt nehéz meló, és tele van kihívásokkal. Nyilván azt is elfogadom, ha, mondjuk, nem úgy alakul, de ha ez megadatik, akkor azt hiszem, nagyon fogom értékelni. Ez az önismeretnek egy újabb állomása. Bizonyos szempontból önző dolog gyereket vállalni, ha belegondolunk

    – fejtette ki a Három igazság podcast sorozatának legújabb részében a színésznő, mire Dombóvári Vanda megjegyezte: lehet, hogy önző döntés, de a szülőség utána a legnagyobb önzetlenséget követeli meg. Ebben egyetértettek.

    „Nyilván mindenki így vág neki, és van akinek összejön, van akinek nem. Az is benne van a pakliban, hogy ez egy nagy-nagy felelősség, aminek minden lehetséges kimenetelét vizsgálni kell, amikor az ember meghoz egy ilyen döntést. Pont azért, mert azt gondolom, hogy ez egy nagy felelősség, ezért akkor, amikor eljön az a pillanat, akkor tudatosan kell azt mondani, hogy ezt vállalom” – idézte Törőcsik szavait a story.hu.

  • Ismét megkérték a kezét.

    Hamarosan férjhez megy Emma Roberts, eljegyezte a színésznőt kedvese, Cody John. A két színész 2022. nyara óta alkot egy párt, kapcsolatukat pedig most újabb szintre emelték, amiről Roberts Instagram oldalán, egy közös fotóval és egy édesanyjának címzett csípős üzenettel számolt be a nagyvilágnak.

    Kirakom ezt ide, mielőtt anyám elmondja mindenkinek

    – fogalmazott a sorozatsztár, visszautalva arra a februári esetre, amikor Kelly Cunningham az ő engedélye nélkül egy fotót osztott meg előző párjától született 3 éves kisfiáról, Rhodesról közösségi oldalán.

    Roberts korábban volt már menyasszony, anno szintén kollégája, Evan Peters kérte meg a kezét, az oltárig azonban nem jutottak el, hét évig tartó kapcsolatuk 2019-ben véget ért.

  • Eddig tartott a rekordnyeremény.

    L10.png
    Fotó: RTL

    Ahogy arról beszámoltunk, a múlthéten rekordösszeget ütött meg a ValóVilág 12. fődíja, amely idén (az eddigi évekhez képest elsőként) nem fix, különböző játékok és feladatok kapcsán folyamatosan nő vagy csökken.

    A 41 millió forint átlépése után nagy volt az öröm a villában, ez azonban nem tartott sokáig, most ugyanis drasztikusan lecsökkent a nyereményalap, méghozzá mindössze pár perc leforgása alatt. A műsorvezető Puskás-Dallos Péter egy árveréssel érkezett a luxusbörtönbe, egy-egy szeretteiktől érkezett kép, videó és levél került kiárusításra a játékosok között, akik bekötött szemmel, a fődíjból licitálhattak ezekre a meglepetésekre.

    Bár Kikidi, Dzsigeri és Ádi taktikusan egyszer sem emelték fel a kezüket, a családi ereklyék hallatán vérszemet kaptak a többiek: Geri, Dorka, Giada és Reni harcának hála a levél és a videó licitje elképesztő magasságokba emelkedett, így összesen 11,5 millió forintot szórtak el a három ajándék megszerzésére.

    „Mindjárt itt a finálé, hamarosan mindenki találkozik a szeretteivel, erre elköltenek ennyi pénzt! 9 napig vagyunk még itt!” – mondta összetörten Kikidi, az aukciót pedig természetesen hatalmas veszekedés követte.

    36 millióig is elmentem volna, ha ez titeket még jobban felidegesít!

    – kontrázott rá Giada.