Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nagyon úgy tűnik, hogy a Disney hajlandó lenne egy vagyont fizetni azért, hogy Johnny Depp ismét kalózkodjon nekik.

  Johnny Depp kegyvesztetté vált Hollywoodban, miután ex-felesége családon belüli erőszakkal vádolta meg a színészt. A Disney a történések miatt ejtette Jack Sparrowt, ám a nemrég befejeződött pereskedés végül Depp győzelmével zárult, hiába fellebbezik az ítélet miatt Heard. 

  Az internet már a tárgyalások alatt is követelte, hogy a Disney vegye vissza Johnny Deppet, hogy ismét Jack Sparrow lehessen, a színész azonban kijelentette, hogy nem fog többé a Fekete Gyöngy kapitánya lenni egy újabb filmben. Ennek ellenére nemrég a párizsi Disneylandben feltűnt Depp imádott karaktere, a legutóbbi pletykák szerint pedig a Disney azon ügyködik, hogy visszanyerjék a színészt maguknak, akinek hajlandók lennének 301 millió dollárt is fizetni.

  A Gamestar beszámolója szerint, a stúdió olyannyira komolyan gondolja a dolgot, hogy már ajándékkosarat is küldtek a színésznek, amihez egy levelet is csatoltak, valamint berendeltek egy Sparrowra fókuszáló film vázlatait is.

  Az tény, hogy a közönség számára egyértelműen az lenne a legjobb, ha Depp térne vissza a Karib-tenger kalózainak következő részében, pláne, hogy a Margot Robbie főszereplésével belengetett reboot ötlete egyáltalán nem nyerte meg a rajongókat.

 • De melyikük a lány és melyikük az anyuka?

  Evie Opitz újévi fogadalma idén talán rendhagyóbb volt, mint a legtöbbeké – az anyuka ugyanis úgy döntött, hogy 19 éves lányával, Tiahnee-vel együtt létrehoz egy OnlyFans-fiókot.

  A 37 éves, a dél-ausztráliai Adelaide-ből származó hölgy mindössze hat hónap alatt már 43 000 fontot (kb. 20 millió forintot) keresett, és azt mondja, ő és lánya, a "legdögösebb anya és lánya" kombó az oldalon. A páros bevallja, hogy "abszolút imádják" az OnlyFans-t, és nyíltan támogatják egymás szexuális törekvéseit is.

  Ön mit gondol?

 • Paleontológusok felfedezték a világ legöregebb köldökét, ami egy 125 millió évvel ezelőtt élt dinoszauruszhoz tartozik.

  A krétakorban élő Psittacosaurus maradványait lézerfénnyel vizsgálták meg, a kutatók ekkor fedezték fel a lény köldökét, ami ráadásul még az első, tudomány által ismert dinó fenéknyílással is büszkélkedhet. 

  A mai Ázsia területén élt dinoszaurusz egyébként növényevő volt, és nagyjából 30-100 kg között mozgott a súlya, ráadásul távoli rokona a Triceratopsnak.

 • Hihetetlen méretű a nemrég kifogott rája.

  RÁja
  Fotó: Instagram

  Közel 300 kilogrammot nyom a kambodzsai Mekong folyóban talált rája, ami brutális méreteivel megelőzte az előző csúcstartót, ami egy 293 kilós harcsa volt. A mostani állat ezzel a legnagyobb édesvízi rájának számít, amit valaha kifogtak.