Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 26 éves valóságshow-sztár Instagram-oldalán osztotta meg követőivel, mit is érez most.

  299707947 451051173409074 8123495450239991204 n
  Fotó: Instagram

  Pumped Gabo neve már-már egybecseng a nyári fesztiválszezonéval, a celebritás ugyanis a Balaton Soundnak köszönheti, hogy egy egész ország felfigyelt rá –júniusban azonban véget ért a Volt, júliusban a Sound, a hét elején pedig a Sziget fesztiváltól is kénytelenek voltunk elbúcsúzni, ez pedig meglehetősen nehezen érintette az ország legnagyobb fesztiválszerelmesét.

  Tudom ti is nyár végi post festival depressionben vagytok. Pumped is. Az élet ilyenkor nehéz, de nem szabad balfaszkodni. Van egy jó receptem erre: Ha nincs kedved edzeni, menj le szart edzeni. Lejöttem sétálgatni meg nézegetni a súlyokat, ott tartok hogy a Dimitri mix után tettem egy Sound Rush mixet, másfél órája nyomom, nagyon be vagyok durranva és jó kedvem van.

  – írta posztjában Gabo, melyet alább vehet szemügyre:

 • Akciódúsnak ígérkezik a Cobra Kai új szezonja.

  CobraKai5
  Fotó: YouTube

  Szeptember 9-én indul a Netflixen a Cobra Kai 5. évada, amiben elkezdődik a Valley lelkéért folytatott háború, Terry Silver eközben kiterjeszti a Cobra Kai birodalmat, és a "nincs kegyelem" stílusú karatéját egyedülállóvá tenni a városban.

  Kreese a rácsok mögött van, Johnny Lawrence pedig igyekszik minden erejével helyrehozni az általa okozott károkat, eközben Daniel LaRusso egy régi baráthoz fordul segítségért, mint utolsó mentsvár.

 • Egyre nagyobb fájdalmai vannak.

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, az 56 éves legendás ökölvívó napról napra rosszabb állapotban van, kora ellenére pedig nemrégiben úgy nyilatkozott, már érzi, hogy a közeljövőben itt a vég. 

  Tysont most Miami nemzetközi repülőterének egyik termináljában kapták lencsevégre, amint egyik biztonsági embere kerekesszékben tolja őt, erős hátfájdalmai miatt ugyanis nem tud felegyenesedni és lábraállni – mindezek ellenére egyik rajongójával azonban még lőtt egy szelfit. 

 • Az indonéz szigeteken nyaral Póki!

  Úgy néz ki, nem csak a Rubint-Schobert család pihen Balin, hanem a Pókember-filmek sztárja, Andrew Garfield is. A 38 éves színész kielvezi a nyár minden pillanatát, nemrégiben ugyanis még olaszország tengerpartján kapták lencsevégre, a napokban azonban már rajongóival fotózkodott a szigeten. 

  Az egyik ilyen képen Garfield csak egy fürdőnadrágot és egy nyakláncot visel, így a megszokottnál jobban kidolgozott felsőtestét is megmutatta – mitől teljesen elképedtek a hölgy rajongók. Íme: